partener retea vanzari directe (mlm)

Pretorian SRL

23-03-2010 | EXPIRA LA 29-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul de munca e nesigur?
Esti amenintat cu somajul?
Esti amenintat cu diminuarea salariului?
Cheltuielile depasesc bugetul?
Incepe o activitate part-time pentru un venit suplimentar. Vanzare de produse cosmetice in mod direct si construirea unei retele de colaboratori care sa faca acelasi lucru.
Lucrezi pe Internet, in comoditatea locuintei tale. Activitatea este foarte simpla si nu necesita experienta din partea ta.
Ai posibilitatea de a dezvolta propria afacere investind circa 8-10 ore pe saptamana.
Activitatea consta in vanzarea de produse, dar nu neaparat, si in vanzarea afacerii respectiv recrutarea/dezvoltarea unei echipe de colaboratori.
Experienta anterioara nu e necesara.
Programul este flexibil, in functie de timpul de care dispune fiecare.
Reteaua PRETORIAN este noua, la inceput de drum, ambitioasa si pusa pe fapte mari, iar cei care pornesc cu noi de la inceput au marea sansa sa devina foarte repede lideri de retea. Suntem caracterizati prin profesionalism, seriozitate si responsabilitate


CERINTE

Abilitati bune de comunicare;
Seriozitate si ambitie (cu cat te implici mai mult, cu atat vei castiga mai mult);
Cunostinte minime de operare PC;
Dorinta de castig.
Experienta in vanzari directe (Avon, Oriflame etc.) poate fi un plus, dar nu este obligatorie.
Castigul este functie de activitatea desfasurata


BENEFICII OFERITE

Produse de calitate fabricate in Germania.
Castig intre 15% si 30% din comanda facuta.
Formeaza-ti propria echipa de parteneri de vanzari si vei castiga intre 3% si 28% din vanzarile lor.
Libertatea de a lucra dupa propriile reguli si propriul program.
Venituri suplimentare in functie de implicarea Dvs.

Pentru a va face o idee despre noi, despre modul nostru de lucru, despre avantajele extraordinare ale planului nostru de marketing, despre calitatea si exclusivitatea produselor comercializate (gama care va fi in scurt timp largita si diversificata) etc.,


DESCRIEREA FIRMEI

Fiind o retea noua, PRETORIAN le ofera partenerilor oportunitatea unei ascensiuni rapide si obtinerea unei pozitii de lider al retelei, excelent remunerata, plina de satisfactii si succese! Pentru PRETORIAN, important este SUCCESUL FIECARUI PARTENER.

Succesul nu necesita o calificare profesionala deosebita! Cu sau fara resurse financiare, parteneri din orice categorie sociala reusesc sa-si construiasca un viitor prosper. Nu aveti nevoie de cunostinte speciale in domeniul vanzarilor!
PRETORIAN este o companie nationala tanara si dinamica, in plina dezvoltare, care ofera clientilor sai o gama variata de produse fabricate in Germania, de calitate superioara, la un pret accesibil, produse ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Produsele noastre sunt comercializate prin vanzare directa, in afara circuitului traditional al magazinelor de desfacere cu amanuntul, oferind fiecaruia posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu efortul si timpul investit.
Partenerii retelei PRETORIAN fac parte din echipa in care isi pot face prieteni noi, avand posibilitatea de a se bucura de un venit suplimentar semnificativ, precum si de timpul petrecut in mod util si placut alaturi de membrii PRETORIAN.
PRETORIAN este reprezentantul exclusiv pentru Romania a companiei germane Ovid Schiesser, Cosmetics companie producatoare de produse cosmetice profesionale, caracterizata prin atractivitate si tinerete, in permanenta preocupata sa cerceteze, sa produca si sa dezvolte paleta de produse in interesul frumusetii femeilor.
Produsele profesionale Ovid Schiesser Cosmetics sunt de cea mai inalta calitate, la un pret accesibil tuturor. Controalele de calitate la care sunt supuse sunt foarte riguroase, de aceea va putem garanta un efect optim si cea mai buna toleranta de catre organism.
Cu cat cunoasteti mai bine produsele cu atat mai usoara va fi vanzarea acestora. Folositi produsele noastre, deoarece astfel le veti cunoaste mai bine caracteristicile, calitatile si particularitatile.
Oricine are sansa de a obtine succesul! Depinde in totalitate de fiecare in parte daca valorifica sau nu aceasta sansa!
DEVENITI ACUM PARTENERUL NOII RETELE PRETORIAN! PENTRU O ASCENSIUNE RAPIDA SPRE SUCCES SI INDEPENDENTA FINANCIARA!