OPERATORI DE EXTRUDER PENTRU PRODUCEREA POLIETILENEI in TARILE BALTICE(LITUANIA, LETONIA, ESTONIA)

Global Recruting

09-05-2007 | EXPIRA LA 08-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rugam foarte mare seriozitate. Persoanele doritoare de acest program au doua variante.
1) Depunerea cv-ului in baza de date de pe myjob-gratuit, dar fara promovarea cv-ului.
2) Pentru procesarea si promovarea cv-ului, numai pentru persoanele hotarate de acest program, luarea in considerare a cv-ului se face numai atunci cand se depune un dosar complect si se achita, pe loc, taxa de inscriere si procesare a dosarului. Exista si un cost de program, care se achita numai in momentul cand aveti un contract de munca si permis de munca.
Detalii aveti pe sit-ul nostru www.global-recruting.com


CERINTE

Diplome in domeniu, experienta peste 3 ani, vorbitori de limba engleza sau rusa la nivel mediu. Studii medii sau superioare in domeniu. Carte de munca care atesta activitatea in domeniu si experienta.


DESCRIEREA FIRMEI

Global Recruting - SPECIALISTI CU STUDII MEDII SAU SUPERIOARE, URGENT IN TARILE BALTICE(LITUANIA, LETONIA, ESTONIA), pentru: operatori de extruder pentru producerea polietilenei. Diplome in domeniu si CV in limba engleza, romana sau rusa.Salariu:
Primele 3 luni 500 Euro. Dupa 3 luni salariul se mareste de la 500 pana la 2000 Euro, in dependenta de volumul de lucru.
CV-uri la :office1@global-recruting.com cu specificatia pentru care aplicati si neaparat:
- Nume, Prenume,
- anul nasterii;
- Studii, inclusiv cursurile in domeniu.
- Experienta de munca cat MAI desfasurat, Va rog. Pe ani/perioada. Sa fie inclusa specialitatea pe care ati lucrat, responsabilitatile de serviciu, denumirea companiei unde ati lucrat si adresa (se poate doar orasul).