Operator procesare si operare date

SC DAMIRA CONSULTING SRL

20-09-2013 | EXPIRA LA 20-10-2013

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Avem nevoie de persoane care sa se ocupe de procesarea anumitor date pe partea de consultanta si a anumitor informatii si ocumente.Se opoate lucra la scrierea de proiecte efectiv la redactarea acestora si la aranjarea acestora in functie de anumite criiterii.
Se lucreaza in echipa si sunt proiecte pe fondurile structurale sau strict de implementarea anumitor proiecte de afaceri.


CERINTE

Avem nevoie de persoane care sa cunoasca sa lucreze bine pe calculator,persoane atente dornice sa invete ordonate.Asiguram training.Experienta pe un anume domeniu:economic sau tehnic constitue un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Se ofera bonusuri atractive in functie de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Este o companie care alaturi de partenerii sai persoane juridice din tara si nu numai dezvolta o serie de proiecte in mai multe orase din tara pe partea de consultanta proiecte de afaceri dar si pe partea de proiecte pe fonduri structurale si de investitii.
Sunt mai multe companii implicate in acest grup care dezvolta o gama larga de produse si servicii si care doreste sa isi extinda activitatea in mai multe sectoare de activiitate.