Operator cautare santiere

IBC Focus

03-07-2010 | EXPIRA LA 09-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Nu ne intereseaza daca ai studii superioare, sau inferioare, nu ne intereseaza cum arati sau ce culoare are tenul tau, nu ne intereseaza ce nationalitate sau varsta ai sau daca iti plac cainii sau pisicile.

Ne intereseaza in schimb sa doresti sa muncesti, in ritmul tau, si sa ne transmiti informatii despre proiecte si constructii noi din orasul sau judetul tau.


CERINTE

Cauta santiere sau constructii noi din zona ta si afla detalii despre acestea. Transmite-ne prin email/fax/posta informatiile adunate despre aceste santiere, si noi te vom remunera. Si da, poti face acest lucru cand doresti tu, si cat doresti tu. Fara sef efectiv, cu multa flexibilitate in job si un venit in plus pentru tine.


BENEFICII OFERITE

In schimb, vei avea:
- programul tau: poti merge in cautare de santiere cand doresti tu si cat doresti
- flexibilitate mare: nu iti vom impune un ritm, doar sa ne transmiti rezultatele muncii tale in timp util
- te vom invata cum sa procedezi, si daca esti perseverent, cu siguranta vei fi foarte multumit si tu de colaborarea cu noi


DESCRIEREA FIRMEI

Foarte pe scurt:
IBC gaseste proiectul iar clientul nostru bate palma.

Pe scurt:
IBC se da peste cap, citeste un munte mare de ziare si reviste, monitorizeaza o multime de pagini web, are colaboratori in multe parti ale tarii care cauta si gasesc informatii legate de proiectele de investitii din Romania. Apoi se trece la verificarea si filtrarea informatiilor astfel incat clientii nostri sa primeasca informatii puternice legate de cine, ce si unde construieste. Informatiile puternice folosite cu abilitate pot ajuta la cresterea rapida a vanzarilor clientilor nostri.

Detaliat:
Contactati-ne, sau vizitati pagina noastra web...