OPERATIONS MANAGER

EuroTriade Romania

11-09-2007 | EXPIRA LA 11-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectivul zilnic este acela de a asigura productia in conformitate cu planul de productie, respectand procedurile, planurile de urmarire si conditiile urmatoare: comenzi, calitate, cost, securitate.
Sunteti responsabilul pentru calitatea produselor, reducerea costurilor de productie si formarea personalului din subordine in vederea unei ameliorari continue.
Coordonati activitatea tuturor echipelor din subordine: tehnicieni, supervizori, operatori, prin
fixarea obiectivelor, organizarea activitatii si managementul personalului.


CERINTE

- Aveti studii superioare in domeniul ingineriei si detineti o experienta profesionala de minim 3-5 ani pe o pozitie similara, preferabil in productia de componente metalice (industria metalurgica/metale/mecanica fina).
- Sunteti familiarizat cu tehnici precum 5 s, SMED, TPM, SPC, Kanban, si aveti cunostinte despre sistemele de calitate (ISO, QS, EAQF etc.)
- Sunteti un bun coordonator si comunicati usor atat cu cei din subordine cat si cu cei care va sunt colegi sau superiori; ati mai condus deja o echipa de oameni.
- Cunoasteti limba engleza la un nivel avansat.


BENEFICII OFERITE

- Munca intr-o companie multinationala in continua dezvoltare.
- Veti beneficia de un sistem de coaching permanent.
- Mediu de munca intercultural
- Posibilitatea de a va dezvolta cariera in Romania


DESCRIEREA FIRMEI

Eurotriade este o companie multinationala de consultanta in domeniul Resurselor Umane. Suntem specializati in recrutarea de pozitii de top management si middle management – www.eurotriade.com .
Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, Delphy (http://www.delphi.com) producator de componente auto, de talie internationala.