Manager Productie

EuroTriade Romania

25-01-2008 | EXPIRA LA 24-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti urmari exploatarea maxima a capacitatii de productie – in functie de cantitatea si specificul comenzilor la zi. Veti planifica si lansa in executie planul de productie corelat cu raportul de comenzi. Sunteti responsabil cu monitorizarea si incadrarea in normele de consum si de timp aprobate, cautati si impuneti subordonatilor solutii de optimizare a acestora. Veti urmari perfectionarea normelor de munca urmarind astfel cresterea productivitatii.


CERINTE

- Sunteti absolvent cu studii tehnice sau de prelucrarea lemnului si aveti 3 ani experienta intr-un post similar, de preferat in ind. lemnului sau intr-o ind. prelucratoare si experienta in organizarea productiei si a muncii, in planificarea si normarea productiei, intocmirea calculatiilor de pret si urmarirea consumurilor. Aveti cunostinte de management, cunostinte de proiectare tehnologica si proiectare produse si cunoasteti sistemul ISO 9001.

Sunteti un bun conducator, coordonator, organizator. Cunoasteti limba engleza la nivel mediu si aveti cunostinte operare PC (Office , Autocad , Power Point).


BENEFICII OFERITE

Posibilit¿¿i reale de perfec¿ionare profesionala si promovare
Pachet salarial atractiv, bonuri de masa, transport gratuit, telefon de serviciu , masa de prânz.


DESCRIEREA FIRMEI

Eurotriade este o companie multinationala de consultanta in domeniul Resurselor Umane. Suntem specializati in recrutarea de pozitii de top management si middle management – www.eurotriade.com .
Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, companie cu capital mixt romano-portughez, cu experien¿a in domeniu fabric¿rii obiectelor de decora¿iune interioara , in special a ramelor de tablouri.