Locuri de munca pentru Doctori romani in Marea Britanie

A-TEAM RECRUITMENT - YOUR SPECIALISTS IN MEDICAL RECRUITMENT

28-12-2009 | EXPIRA LA 03-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturi oferite:

1. Resident Medical Officer (RMO)

Pentru job-ul de Resident Medical Officer este necesar ca doctorul sa aiba sau sa acumuleze pana la momentul inceperii contractului o experienta continua de minim 12 luni si sa practice cat mai des urmatoarele proceduri: asistenta pre- si post-operatorie a pacientilor, prim-ajutor, canulare venoasa, recoltare de sange, prescriere de medicamente, intubari cu tuburi ET si naso-gastrice, gaze arteriale, cateterizare vezicala, EKG-uri etc.

Nivelul de salarizare variaza intre 51,000 EUR. si 81,000 EUR./an, in functie de numarul de ore lucrate.


2. Pozitii permanente in NHS

In functie de experienta si disponibilitatea dvs. puteti alege pozitiile de Specialist (permanent sau locum) sau de Training. Astfel, nu conteaza daca sunteti medic rezident sau specialist, noi putem gasi o solutie care sa corespunda cat mai bine cu ceea ce va doriti !

Suntem in cautare de doctori cu o experienta cuprinsa intre 6 si 24 luni in Medicina de Urgenta (Accident & Emergency) pentru a lucra in spitale NHS de pe tot teritoriul Regatului Unit. Contractele sunt permanente iar doctorii trebuie sa inceapa activitatea cat mai repede posibil. Doctorii cu experienta in alte ramuri, care intrunesc conditiile de eligibilitate, pot de asemenea sa aplice intrucat pozitii corespunzatoare specializarii lor vor fi disponibile in mod constant.


3. Pachete de job-uri medicale

Aceste pachete de angajare ce combina o perioada de activitate pe pozitia de Resident Medical Officer (RMO) in spitale private, alternativ cu activitatea de locum in NHS in saptamanile libere, continuand cu pozitii permanente in Sistemul National de Sanatate (NHS) dupa ce contractul pentru postul de RMO a expirat. In acest fel, A-Team ofera doctorilor siguranta unei pozitii garantate impreuna cu o insertie facila in sistemul medical britanic.

Concret, dupa cele 6 luni de contract ca RMO precum si dupa o familiarizare cu sistemul NHS prin intermediul oportunitatilor de locum, doctorii vor putea sa-si continue activitatea in Marea Britanie pe pozitii permanente din sistemul NHS.


CERINTE

Diploma de doctor.
Minim 1 an de experienta medicala post-absolvire.
Cunostinte solide de limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia A-Team este o agentie internationala de recrutare si plasare a cadrelor medicale in Marea Britanie si Irlanda. In cazul in care ati dori sa lucrati in Marea Britanie si Irlanda, practicand una dintre profesiile pe care le promovam, va oferim consultanta gratuita si vom fi alaturi de dvs pana in momentul in care incepeti activitatea in UK. De asemenea, organizam periodic conferinte si prezentari, in mai multe locatii din Romania. In cadrul acestora vom oferi informatii detaliate privind modalitatile de a lucra in Marea Britanie si in Irlanda, respectiv modul in care compania noastra va poate fi de folos.