Joburi Dansatoare, Animatoare, hostess in EU

Paco Promotion

30-10-2008 | EXPIRA LA 05-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Modele feminine pentru animatie, hostessing in nights clubs , discoteci , petreceri private, cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 ani , inaltimea intre 165cm - 178 cm , dimenisuni cuprinse intre 83-58-86 si 92-62-94 . Cunostinte limba engleza . Sociabilitate, pozitivism in atitudine si in gandire , buna incredere in sine.


CERINTE

Activitati : Animatie: 3 - 5 zile , Dans : 1 - 3 luni , Hostessing: 1-3 luni . Trasportul Bucuresti- locul de prestatie asigurat
Program de animatie / dans - 2 sau 3 ori pe seara , dupa care se sta cu clientii localului de vorba in sistem hostessing ( clientii platesc timpul si bauturile).
In afara de salariul fix, se plateste un procentaj pentru timpul cat se sta de vorba cu clientii si pentru numarul bauturilor cumparate de clienti.
programul de lucru este 22.00 - 5.00 , 6 zile pe saptamana . Salariul se plateste in fiecare zi .
Asiguram cazare in apartamente dotate cu toate utilitatile ( frigider, aragaz, microunde, masina de spalat, TV , video, aer conditionat) . Asiguram transport dus - intors in fiecare seara de la club la cazare.
*mai multe detalii detralii pe www.pacojobs.com
*pentru inscrieri trimiteti CV + poze pe office@pacojobs.com


DESCRIEREA FIRMEI

Paco Promotion este o agentie canadiana de impresariat artistic si organizari spectacole acreditata de Ministerul Culturi si Cultelor cu licenta numarul 044 / 2002 . Isi desfasoara activitatea cu succes in Romania din 1997 . Are colaborari si parteneriate internationale in Japonia, Grecia, Italia, Germania , Elvetia, Anglia, Canada, Mexic, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Caraibe