JAVA SENIOR

AROBS Transilvania Software S.R.L

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Top software company is looking for JAVA SENIOR


CERINTE

The Skills and Experience we are looking for are as follows:

- Prior software architect experience for an enterprise Java project;
- Several years of solid J2EE development experience
in a professional environment;
- Several years of full life cycle application development experience;
- Solid knowledge of the following:
▪Functional Design
▪System Development processes, UML
▪MVC model
▪UI Architecture (Struts, JSP, JavaScript)
▪CVS, WebLogic, and Servlets
- Fluent communication skills in written and spoken English are essential;

YOU CAN BE ONE OF US IF:
- You possess experience in working with a system development team but you should also be able to work independently and initiatively both in planning and implementation;
- You are motivated and capable of learning new, and you are a social and solution- & customer-oriented person with a possibility to occasionally travel abroad.


BENEFICII OFERITE

-Motivating salary and bonuses
-International working environment
-Flexitime


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 80 de profesionisti. Nucleul echipei ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.
Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com.