JAVA DEVELOPER

AROBS Transilvania Software S.R.L

26-02-2007 | EXPIRA LA 04-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Java Developer


CERINTE

- At least 1 year of Java/J2EE development experience;
- Knowledge of the following: MVC model, UI Architecture (Struts, JSP, JavaScript), Servlets, JDBC;
- Spring / Hibernate / JBoss are a plus;
- Fluent communication skills in written and spoken English are essential.


BENEFICII OFERITE

- Flexitime
- Exceptional salary package and other incentives
- Excellent working conditions
- In-house and abroad training


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 80 de profesionisti. Nucleul echipei AROBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon ¿ lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.
Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si expertiza sau sa dobandesti expertiza, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV.