Distribuitor /coordonator Metropolitan

metropolitan

24-11-2009 | EXPIRA LA 30-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ti-ai dorit vreodata sa fi prins o afacere, gen Avon/Oriflame, chiar de la inceput, cand nu stia nimeni de ei si puteai sa fii unul dintre lideri?
Doresc sa iti prezint o astfel de firma, care activeaza de putin timp si care isi largeste paleta de produse de la o luna la alta. De asemenea, a atras foarte multe persoane interesate, care s-au inscris si care au inceput sa faca imediat bani prin inscrierea altor persoane.

Este vorba de Metropolitan.Compania comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare.Produsele contin ingrediente din Franta si Elvetia, si sunt ambalate in Polonia, Bulgaria, Turcia in recipiente din China.

Oferta o poti gasi pe http://www.MetropolitanS.ro


CERINTE

Ca sa te inscrii, la "codul reprezentantului care v-a recomandat' introdu codul meu, LEbOLPwy (exact asa cum l-am scris eu aici) sau imi poti da mie datele (nume, CNP, adresa de e-mail, telefon si adresa/domiciliul) Nu se solicita altceva.
Daca optezi pentru prima varianta, te sfatuiesc sa procedezi in felul urmator.Dupa ce ti-ai introdus datele si ti-ai facut contul, iesi din cont si logheaza-te din nou. Astfel vei avea acces la preturile de reprezentant, cu discount. Mergi la "PRODUSE/PAGINI CATALOG", in stanga, si imediat sub aceasta optiune, ai ""catalog ". Alege din lista care se deschide ce doresti sa primesti : 1 catalog gratuit, 10 cataloage la 7,5 lei, 5 cataloage la 5 lei. Dai click pe "comanda" la varianta pe care o doresti, apoi "finalizeaza comanda", apoi "continua" pana va scrie "terminat". Poti comanda si produse, procedand la fel. Dupa ce ai urmat toti pasii vei primi de la Metropolitan mailuri de confirmare a inscrierii si altul de confirmare a procesarii comenzii, in ziua in care va pleca de la ei.
La fel poti proceda si tu cu cei pe care doresti sa ii inscrii.
Coletele se trimit prin Posta. Vei primi acasa un mandat postal cu care sa ridicati de la Posta coletul.
Rugaminte: dupa ce te inscrii, te rog sa-mi dai si mie un e-mail la clixandroiu@yahoo.com, ca sa te pot tine la curent cu noutati, sa te pot ajuta in aceasta activitate.


BENEFICII OFERITE

Avantaje:
- procent de 25% - 30% din vanzarile tale
- inscrierea GRATUITA
- transport gratuit la comenzi minime de 100 lei
- nu trebuie sa semnezi contract, nu ti se solicita nici un act, inscrierea se face pe site, foarte simplu
- sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statusul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile in timp real. Aceasta se datoreaza sistemului on-line automat pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.

Oferim 2 modalitati de recompense in functie de structura si vanzarile retelei.
1. Recrutare: daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Aceasta valoare se poate deduce din valoarea comenzilor dumneavoastra sau se livreaza intr-un cont bancar pe care ni-l comunicati.
2. Coordonare: un coordonator este responsabil de activitatea a cel putin 5 reprezentanti recomandati de el, si el ?nsusi trebuie sa aiba comenzi lunare. Un coordonator e responsabil de vanzari de minim 600 RON in fiecare luna, vanzari proprii sau si ale reprezentantilor sai. Pentru aceasta activitate el primeste 10% discount suplimentar fata de reprezentanti.
3. Manager de retea: sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza:

Nivel Bonusul dvs ca procent din vanzarile nivelului
a) 10.0 % - de la cei inscrisi direct de tine
b) 5.00 % - de la cei inscrisi de cei de la punctul "a"
c) .2.50 % - de la cei inscrisi de la punctul "b"
d) 1.25 % - de la cei inscrisi de la punctul "c"
e) 0.63 % - de la cei inscrisi de la punctul "d"


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25-30% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!