distribuitor

Confidential

06-07-2009 | EXPIRA LA 12-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Chiar in acest moment ma aflu in faza de dezvoltare a unei afaceri internationale si cred cu adevarat ca ar putea fi o oportunitate extraordinara si pentru tine si familia ta.

Lucrez cu o companie foarte puternica, cu cifra de afaceri de mai multe miliarde de dolari, care se extinde si in tara noastra. Nu caut investitori, ci cateva persoane ambitioase care doresc sa dezvolte o activitate part-time profitabila.

Totul a fost conceput pentru a fi adaptat programului unor oameni foarte ocupati, deoarece beneficiem de un sistem special care ofera mai mult timp pe masura ce afacerea creste.

Este un sistem de afaceri foarte original care nu va afecta profesia ta actuala, ci va crea o posibilitate uriasa de diversificare a veniturilor, fara riscuri sau investitii majore de capital.

Ar trebui sa vezi un plan de afacere. Te intereseaza? Daca da , aflii mai multe detalii aici : http://www.aloe-vera-forever.ro/afacere.php

Inca te mai intereseaza?

Daca raspunsul este tot DA,aplica te rog.



Cu stima: MIHAELA NEAGU

www.aloe-vera-forever.ro


CERINTE

persoana ambitioasa, care doreste sa dezvolte o afacere profitabila in scurt timp, cu venituri proportionale cu munca depusa


BENEFICII OFERITE

- bonusuri incepand cu 50 de euro pana la 2000
-excursii in strainatate
-premii substantiale
-masinii