Director Calitate

EuroTriade Romania

18-04-2008 | EXPIRA LA 18-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sunteti responsabil de implementarea politicii si a obiectivelor firmei referitoare la calitate. Veti asigura imbunatatirea continua a proceselor de productie, reducerea continua a rebuturilor si a defectelor la clienti. Veti coordona activitatea de elaborare, actualizare si imbunatatire continua a documentelor sistemului de management al calitatii.


CERINTE

Aveti studii tehnice superioare (TCM, Electromecanica, Mecanica Fina) si o experienta de minim 5 ani intr-o pozitie similara, intr-un domeniu asemanator (productie de serie, automotive). Sunteti auditor de calitate certificat (certificare ISO 9000/14000,TS16949 si eventual IRIS) si aveti experienta in implementarea sistemelor de management al calitatii. Cunoasteti un sistem ERP (de preferat SAP), aveti cunostinte temeinice de MS Office, de lean manufacturing si vorbiti fluent limba engleza (germana ca avantaj). Aveti experienta in coordonarea personalului.


BENEFICII OFERITE

Posibilitate de dezvoltare a carierei;
Provocare profesionala in extinderea sucursalei locale;
Companie de renume.


DESCRIEREA FIRMEI

Eurotriade este o companie multinationala de consultanta in domeniul Resurselor Umane. Suntem specializati in recrutarea de pozitii de top management si middle management – www.eurotriade.ro

Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, o companie multinationala, lider mondial in producerea echipamentelor electrice.