DATA SERVICES COORDINATOR

Mercury360

26-06-2007 | EXPIRA LA 26-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

JOB ROLE:
1. Implementare si mentenanta din punct de vedere tehnic a proiectelor si proceselor legate de procesarea datelor in cadrul departamentului de Direct Marketing
2. Dezvoltare aplicatii database management prin intermediul furnizorilor specializati

RESPONSABILITATI:
• inregistreaza cererile de proiecte sau propuneri de proiecte solicitate de Data Inputing Coordinator sau Direct Marketing Project Manager.
• isi planifica resursele si activitatea astfel incat sa poata raspunde la termenele stabilite solicitarilor primite
• intocmeste bugetul aferent resurselor necesare implementarii activitatii planificate
• executa bugetul aprobat (selecteaza furnizorii, incheie contractele, coordoneaza livrarea)
•administrarea serverelor de baze de date: asigurarea functionalitatii si disponibilitatii bazelor de date; interventii asupra bazelor de date de la locatii; monitorizarea accesului la bazele de date, identificarea si rezolvarea eventualelor probleme; aplicarea/supravegherea politicilor de back-up/restaurare la nivelul serverelor de baze de date; importul/actualizarea informatiilor din bazele de date in functie de cerintele utilizatorului; gestionarea accesului la aplicatii (utilizatori/grupuri/drepturi). Seteaza si asigura mentenanta serverelor de baze de date
• Primeste comanda de construire baza de date pentru fiecare proiect de la Project Manager, construieste interfata de introducere pentru divizia de Data Inputing, stabileste si implementeaza criteriile de validare a bazei, valideaza si face deduplicarea bazei de date conform specificatiilor brief-ului, livreaza baza in format electronic PM-ului.
• Primeste cererea de cotatie de la PM / CSD pentru constructie de software sau proiecte de marketing interactiv (website-uri, promotii online, campanii de SMS, aplicatii extrageri, aplicatii multimedia, etc.)
• Contracteaza furnizorii de IT, redacteaza specificatiile aplicatiilor, coordoneaza dezvoltarea aplicatiilor de catre furnizori, face testing-ul si receptia aplicatie, asigura mentenanta aplicatiei pe durata implementarii proiectului, face raportul final de proiect.
• Centralizarea saptamanala a proiectelor
• Updatarea saptamanala a centralizatorului de bugete
• Analiza rapoartelor si previzionarea pe termen scurt si mediu a activitatilor de DM
• Raportarea saptamanala catre DM Manager.


CERINTE

- studii medii/superioare de profil (IT)
- cursuri de specialitate in domeniu: baze de date MSSQL / ORACLE (administrare/dezvoltare), MS Office
- initiativa si proactivitate;
- orientare catre rezultat
- asumarea responsabilitatilor;
- capacitate de relationare interumana;
- rezistenta la lucru sub presiune
- spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiune: Mercury360 exista pentru parteneriat cu fiecare client. Doar sprijinindu-ne unul pe celalalt ajungem fiecare la succes financiar, profesional si uman.
Utilizatorii serviciilor Mercury360 sunt companii mari din orice domeniu, cu nevoi/probleme complexe de marketing care stiu ce vor si cauta un partener autentic. Un astfel de partener inseamna incredere si castig reciproc, un consultant, cineva care devine o extensie a propriei competente de marketing.
Printre clientii Mercury Promotions se numara companii multinationale de prestigiu precum Ursus Breweries, Nestle, Coca-Cola, Western Union, Reinert, L\'Oreal, Vodafone.

Pagina web:
http://www.mercury360.ro
e-mail:
hr@mercury360.ro