COORDONATOR, REPREZENTANT

AVON COSMETICS ROMANIA

13-05-2007 | EXPIRA LA 12-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa incepi o colaborare de succes cu o companie ce are o experienta de 120 de ani in domeniul cosmeticelor si care la acest moment activeaza in peste 140 de tari, avand peste 5 milioane de Reprezentanti in intrega lume.

Poti obtine produse de cea mai buna calitate, garantate 100%, la preturi incredibile pentru tine si persoanele apropiate tie. La fiecare patru saptamani vei fi incantat de o noua brosura Avon, in paginile careia vei descoperi produse noi interesante si inovative, cu oferte speciale. Vei putea intalni oameni diferiti, vei lega noi prietenii si, in final, veti avea o mare satisfactie.
Vei deveni partener al liderul de piata in domeniul cosmeticelor in Romania si iti vei incepe propria afacere pe care o poti dezvolta nelimitat. In tot acest timp vei beneficia de suport permanent din partea companiei si a unor alti lideri de succes, avand astfel posibilitatea sa-ti dezvolti abilitatile manageriale.

In Avon, Liderii sunt recompensati nu doar pentru ca recomanda cu succes produsele noastre, dar si pentru ca recruteaza, instruiesc si ii dezvolta pe ceilalti sa faca ceea ce fac ei.


CERINTE

Daca esti o persoana ambitioasa, iti place sa cunosti oameni noi si sa ai afacerea ta, atunci esti profilul de Lider pe care Avon il promoveaza.


BENEFICII OFERITE

Acum poti comanda produsele tale perferate mult mai simplu, avand la indemana diverse optiuni.
Reprezentantii Avon au parte de competitii motivante, create special pentru ei, cu premii substantiale si de programe speciale ce ii ajuta in promovarea produselor.
Pentru comenzile pe care le vei depune, Avon iti ofera un discount atractiv ce variaza in functie de valoarea lor, dupa cum urmeaza :

15% cand comanda depaseste 100 RON

20% cand comanda depaseste 230 RON

25% cand comanda depaseste 360 RON

30%* cand comanda depaseste 550 RON
* Discount valabil pentru Reprezentantii de Top

Avon a creat un program pentru Reprezentantii ce se remarca de-a lungul activitatii dintr-un an. Toti Reprezentantii ce vor atinge o valoare a comenzilor de 4.000 RON in perioada C3/2006 - C2/2007, vor deveni Reprezentant de Top. Acestia vor beneficia, pentru perioada ramasa pana in C2/2007 (incepand cu prima comanda dupa atingerea pragului), de un discount de 30% pentru toate comenzile care vor depasi 550 RON.
Iti poti forma propria echipa, avand astfel un mediu de lucru placut
Beneficiezi suport si instruire, dar si de materiale necesare in afacere
Vei beneficia de onorariu in functie de modul in care iti vei dezvolta echipa
Ai posibilitate sa-ti controlezi in fiecare moment afacerea prin pagina personala de Internet
Ai libertatea de a-ti alege propriul program de lucru
Ai posibilitatea de a-ti construi o cariera in cadrul unei companii multinationale


DESCRIEREA FIRMEI

companie ce are o experienta de 120 de ani in domeniul cosmeticelor si care la acest moment activeaza in peste 140 de tari, avand peste 5 milioane de Reprezentanti in intrega lume.