Coordonator/Colaborator

ABC Cosmetics

18-04-2009 | EXPIRA LA 24-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- se lucresza la domiciliu, pe internet
- promovarea produselor ABC Cosmetics
- realizarea retelei de colaboratori


CERINTE

- fii propriul tau sef, stabileste-ti singur orele de lucru;
- fii independent financiar;
- puteti fi eleve/vi, studente/ti, salariate/ti, somere/ri sau simpli clienti care comandati si folositi produse de inalta calitate fara sa va ceara mult timp sau effort;
-seriozitate si consegventa;


BENEFICII OFERITE

- Comenzile se pot plasa prin mail, fax sau telefon;
- Discount de 25% , indiferent de valoarea comenzii;
- Beneficiati de toate ofertele si reducerile suplimentare acordate de firma;
- Durata de livrare 2-3 zile de la realizarea comenzii;
- Transportul se realizeaza prin curier rapid, la domiciliu;
- Intre 8 - 42% profit din vanzarile retelei pe care o puteti forma ;


DESCRIEREA FIRMEI

In acest moment grila de produse ABC Cosmetics este furnizata de patru firme deosebite, REFAN, SORAYA, WATKINS si 2M, care acopera toata gama de produse de ingrijire si infrumusetare a corpului si tenului, dar si un nou inceput pentru o gama BIO de detergenti.
Concernul francez Refan propune consultantilor si clientilor ABC Cosmetics, din vasta sa colectie de parfumuri celebre, o linie de 33 de parfumuri aflate in topul preferintelor cunoscatorilor. Cele mai renumite si apreciate arome din lume se regasesc in colectia ABC Cosmetics, de la clasicele Chanel 5, Opium si Magie Noire pana la provocari mai recente precum Coco Mademoiselle, Angel sau L’eau par Kenzo.
In 1999 Soraya a obtinut certificatul ISO 9001 , certificatul international al calitatii care garanteaza standarde foarte inalte de productie si calitatea de top ale produselor sale.
Sapunurile WATKINS -garantia calitatii englezesti.
Lucrate manual , dupa stravechi retete englezesti , sapunurile WATKINS constituie o noutate absoluta in Romania. Numele acestora este si numele familiei, care de secole pastreaza si duce mai departe, din generatie in generatie secretul retetelor sapunurilor lucrate manual , doar cu ingrediente naturale fara conservanti sau coloranti sintetici sau de laborator.
Compania Anafarm care isi comercializeaza produsele sub brandul 2M, este din Serbia, din orasul Pirot. Cu o experienta de 18 ani in producerea de crème din plante, dar si de produse de curatenie, firma a luat fiinta atunci cand nepoata domnului Dragan, fondatorul companiei, s-a nascut cu o paralizie cerebrala, iar acesta a inceput sa caute moduri de a o vindeca. Plantele continute de produse, se culeg de pe muntele Stara Planina (Muntele Batran), munte pe care cresc 1300 de plante care nu se gasesc niciunde in alta parte. Aici exista un microclimat specific.
Tehnologia folosita pentru productie este UNICA.