colaboratori part-time / full time

Metropolitan

22-04-2010 | EXPIRA LA 28-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-munca la calculator, pe Internet, 2-3 ore/zi ( promovarea oportunitatii pe Internet cu ajutorul mesajelor scurte, pe siteurile cu anunturi scurte, gratuite, )

SI / SAU

-comercializarea produselor cosmetice si bijuterii Metropolitan care sunt de foarte buna calitate, la preturi exceptionale;

-posibilitatea de a ajunge repede coordonator;
-se castiga de la citeva sute la citeva mii de euro in citeva luni de la inscriere
-ce e obligatoriu e sa comanzi o data la 3 luni de minim 100 pret de reprezentant;
-catalogul cu produse poate fi vazut la: http://shop.metropolitans.ro/catalog_web

-NU exista norma lunara, program, sef

Pentru a afla mai multe despre oportunitatea Metropolitan viziteaza: www.afacere.weblog.ro , iar pentru detalii si inscriere trimite email la: opmetro3@yahoo.com


CERINTE

- cautam persoane care doresc sa isi mareasca veniturile si care vor sa isi dezvolte o afacere personala;
-cautam persoane care au cunostinte minim de operare PC;
-cautam persoane serioase;

-daca doriti sa va inscrieti singuri pe siteul www.metropolitans.ro, la ¿¿¿Creati-va cont¿¿¿, din stanga, sus a primei pagini a siteului introduceti la ¿¿¿Codul reprezentantului care v-a recomandat¿¿¿ : VSzPAX0V ; ( 0 e cifra )


BENEFICII OFERITE

-inscriere gratuita;
-catalog gratuit;
-comision de la primul colaborator adus;
-25% reducere permanenta la fiecare produs comandat sau 32.50% reducere fata de pretul de catalog daca impreuna cu grupa realizati comenzi de minim 600 Ron pe luna:
-iti poti crea propria retea, cu numeroase persoane inscrise in retea ta si poti castiga astfel procente importante in functie de nivelul in retea al celui inscris: 10%, 5% etc.;
- daca doriti sa va inscrieti singuri pe siteul www.metropolitans.ro, la ¿¿¿Creati-va cont¿¿¿, din stanga, sus a primei pagini a siteului introduceti la ¿¿¿Codul reprezentantului care v-a recomandat¿¿¿ : VSzPAX0V ; ( 0 e cifra )
-pentru a deveni reprezentant aveti 2 optiuni: 1) comandati un catalog, e gratis sau 2) faceti o comanda de 100 Ron, pret de reprezentant
-pe emailul din Cv veti primi Ghidul Metropolitan, gratuit si o lista de 400 siteuri cu anunturi gratuite
-transportul e gratuit;

Catalogul cu produse poate fi vazut la: http://shop.metropolitans.ro/catalog_web

Amanunte despre oportunitate: www.afacere.weblog.ro iar pentru detalii si inscriere trimite email la opmetro3@yahoo.com.


DESCRIEREA FIRMEI

Doresc sa iti prezint o firma de tip MLM care isi largeste paleta de produse de la o luna la alta. De asemenea, a atras foarte multe persoane interesate, care s-au inscris si care au inceput sa faca imediat bani prin inscrierea altor persoane.

Este vorba de Metropolitan.Compania comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Se ofera produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare.Produsele contin ingrediente din Franta si Elvetia.

Adresa site-ului e: www.metropolitans.ro iar la "codul reprezentantului care v-a recomandat??? introduceti codul (exact asa cum l-am scris eu aici) VSzPAX0V ( 0 e cifra )

Pentru toate detaliile, pas cu pas, si inscriere viziteaza: www.afacere.weblog.ro sau trimite email la opmetro3@yahoo.com

Anunt valabil pentru toate judetele.