colaboratori ABC Cosmetics/ REFAN.

ABC Cosmetics/ REFAN

18-12-2008 | EXPIRA LA 24-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma de vanzari directe ,sistem MLM cu posibilitati de cariera si castiguri mari .Va puteti creea afacerea personala ,fara plan si fara sefi .
Firma ne ofera produse cosmetice naturale de inalta calitate, cosmetice destinate ingrijirii personale (ten, corp, par, produse speciale de ingrijire a picioarelor, etc) unice in lume din punct de vedere al calitatii si aspectului. Totodata, compania distribuie si parfumuri celebre la pret de fabrica, ambalate sau vrac.


CERINTE

-cautam persoane care sa promoveze produsele noastre (din catalog)
- cautam persoane care au deja experienta in vanzari si doresc sa conduca echipe
- cautam persoane care doresc un atuu fata de alti reprezentanti, produse de calitate, la preturi cu adevarat mici
-cautam persoane fara ideii preconcepute , care isi doresc afirmare si dezvoltare teritoriala
-cautam persoane care doresc sa isi mareasca veniturile si care vor sa isi dezvolte o afacere personala


BENEFICII OFERITE

Compania noastra comercializeaza produse prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant(a) puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!
Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

REFAN este o companie mixta franco-bulgara ce produce si distribuie produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale.
Produsele sunt distribuite in multe tari din intreaga lume, prin diverse sisteme de marketing.
In Romania, produsele REFAN sunt distribuite prin sistemul MultiLevel Marketing (MLM) , ceea ce a permis o raspandire rapida a lor.

Compania importatoare, ABC Cosmetics, a introdus deja pe piata romaneasca o mare parte dintre produsele REFAN, intr-o gama diversificata, cu preturi accesibile, calitate remarcabila si aspect cu totul deosebit.
Puteti achizitiona produsele cu o reducere de 25% prin inscrierea ca reprezentant sau client direct ABC Cosmetics/ REFAN.