Colaborator Editura pentru Publicare Carte

Editura Sfantul Nicolae

03-10-2009 | EXPIRA LA 09-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Editura Sfantul Ierarh Nicolae cauta colaboratori, mai ales cadre didactice, in vederea transmiterii conditiilor pe care Editura le pune la dispozitie cadrelor didactice care doresc sa publice.

Lucrarile de licenta si de gradul I sunt, printre altele (culegeri cu teste, probleme, aplicatii, eseuri, poezii s.a), lucrari pe care Editura le poate publica cu un cost minim (150 RON).
Si nu numai. Se acorda Certificat de Inregistrare ISBN. Daca lucrarea este finalizata, fara erori, publicarea poate fi realizata in maxim 5 zile lucratoare.
O carte de specialitate, publicata cu ISBN, este foarte utila cadrului didactic, poate fi folosita ulterior pentru calculul punctajelor in cazul dosarelor de Pretransfer, Restrangere de activitate, Gradatie de Merit sau Salariu de Merit.
Toate detaliile referitoare la publicare sunt prezente pe site-ul Editurii, la adresa: www.bibliotecadigitala.ro

Pentru fiecare Contract incheiat prin intermedierea Colaboratorului, Editura plateste 40 RON.

Cum se procedeaza ?

In primul rand, ne scrieti la adresa bdigitala@yahoo.com, specificand faptul ca doriti sa deveniti Colaboratori ai Editurii. Specificati numele si adresa completa.

Dupa ce va inscrieti astfel in baza noastra de date, puteti prezenta colegilor Dvs de cancelarie oferta Editurii in ceea ce priveste posibilitatea de publicare rapida si convenabila, toate datele necesare fiind prezente la www.bibliotecadigitala.ro.
Alte detalii, daca este cazul, le puteti cere si vi le oferim prin email (bdigitala@yahoo.com) sau telefon 0745955210.

Daca un coleg al Dvs hotaraste sa publice, il puneti in legatura cu noi (fie prin adresa de email bdigitala@yahoo.com, fie prin telefon 0745955210). Daca incheiem un contract de publicare cu colegul (colega) Dvs, Editura, imediat ce primeste contravaloarea publicarii de la Colegul Dvs (150 RON), va returneaza, prin mandat postal, 40 RON, pentru reclama si finalitatea reclamei realizata de Dvs.

In aceste vremuri de criza, solutia noastra editoriala reprezinta o oportunitate, atat in privinta publicarii, cat si in cea a unui castig suplimentar, fara a vinde produse si fara a semna acte.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vorbiti (de bine, si aveti de ce :) ) despre Editura noastra si, in cazul in care unul dintre colegii Dvs ne contacteaza si semneaza un Contract de Publicare, sa ne atentionati ca este colegul Dvs. In maxim 3 zile lucratoare, dupa incheierea Contractului de publicare, noi va transmitem banii meritati.


CERINTE

- minim studii medii
- disponibilitate de timp
- sa faca fata muncii de teren
- sa aiba disponibilitate pentru deplasari
- abilitati de comunicare
- persoane dinamice, responsabile


BENEFICII OFERITE

Pentru fiecare Contract intermediat si finalizat prin publicare, Editura ofera 40 de RON.
Pentru Colaboratori, publicarea propriei lucrari de catre Editura este, desigur, 110 RON.
Mai multe detalii referitoare la publicare se ofera la
tel 0745955210 sau
bdigitala@yahoo.com
De asemenea, detalii suficiente se gasesc (pentru training-ul Colaboratorilor) pe site-ul Editurii, la
www.bibliotecadigitala.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Editura inovativa, cu solutii de publicare foarte avantajoase pentru autorii de carte.
Editura executa editare si publicare carte in formate dintre cele mai diverse:
- format electronic - ebook - cu publicare online, acordare gratuita de ISBN, in conditii foarte avantajoase pentru cadrele didactice.
- format electronic pe suport CD/DVD, cu acordare ISBN
- format clasic, pe suport de h¿rtie, la tiraje diverse, plec¿nd de la c¿teva exemplare, p¿na la mii de exemplare