BUSINESS PARTENER - Franciza ROMSTAL

ROMSTAL IMEX

29-01-2009 | EXPIRA LA 28-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordonarea unei echipe formate din 3-5 angajati
- Aplicarea politicilor si strategiilor comerciale ale firmei
- Realizarea si urmarirea bugetelor de venituri si cheltuieli
- Identificarea clientilor din regiunea alocata
- Coordonarea activitatilor de vanzare, economice, administrative si de resurse umane la nivelul magazinului
- Verificarea modului de prezentare a promotiilor in desfasurare, prezenta materialelor publicitare si modul de respectare a semnalizarilor de marketing
- Supervizarea activitatii de merchandising- vanzare, primire marfa, stoc, relatii clienti etc.
- Monitorizarea procesele de receptie, inventariere si verificare a marfurilor din stoc ; supervizarea gestiunii stocurilor


CERINTE

- Angajat al unei firme specializate in domeniul instalatiilor, ce doreste sa-si deschida o afacere proprie sau:
- Proprietarul unei afaceri de acelasi profil si care-si doreste sa intr-un sistem organizat sau:
- Absolvent al unei institutii specializate (instalatii), posesor de capital necesar deshiderii francizei si cunoscator al pietei de instalatii sau:
- Actionar cu minim 25% actiuni in companie si experienta in domeniul instalatiilor, implicat direct in conducerea francizei.

Daca:

- Sunteti dedicat afacerii si va implicati in mod direct in activitatea de zi cu zi a punctului de vanzare
- Detineti un spatiu comercial in proprietate sau chirie (~ 100 – 250 mp), sau aveti posibilitatea de a obtine spatiul necesar
- Dipuneti de capitalul necesar derularii investitiei privind achizitionarea necesarului logistic conform standardelor Romstal – maxim 200 Euro/mp (in situatia in care spatiul corespunde standardelor de amenajare Romstal)

... atunci ati parcurs primii pasi spre a deveni posesorul unei francize Romstal !


DESCRIEREA FIRMEI

Romstal este singura franciza internationala din SE Europei specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii. Franciza Romstal este un magazin specializat in comercializarea de produse hidro, termo, sanitare si electrice ce se adreseaza instalatorilor.
Pentru a intra in sistemul de franciza Romstal, noii parteneri nu trebuie sa plateasca tax¿ de intrare ¿n sistem. Noi oferim celor interesati posibilitatea de a dezvolta o afacere prin sistemul de franciza si sa se alature astfel celei mai dinamice si importante companii de pe piata romaneasca in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. In anul 2008, Franciza Romstal a fost clasata pe locul I la capitolul \"Cele mai puternice francize autohtone”.