Broker Pensii Private Obligatorii

CNC Invest & Consulting

12-09-2007 | EXPIRA LA 12-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intre 17 Septembrie 2007 si 17 ianuarie 2008, in Romania va avea loc reforma pensiilor. Ceea ce inseamna ca prin lege fiecare angajat intre 18 si 35 de ani este OBLIGAT sa aleaga GRATIS, un fond de pensii care sa-i administreze pentru inceput 2 % ( procent ce va creste cu 0,5 %/an, pana la 6%) din cei 9,5 % care se dau in prezent la Fondul de pensii de la Stat. Pentru cei intre 36 si 45 de ani alegerea este optionala dar in cazul in care nu vor opta pentru un fond de pensii privat vor ramane pentru totdeauna la Stat .
Target-ul reformei reprezinta segmentul de populatie activa cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, aproximativ 3,7 milioane de persoane la care trebuie sa ajungem primii. Este o piata imensa care se va deschide pe 17 septembrie si o oportunitate care NU se va mai repeat in Romania . Retineti pentru ei este OBLIGATORIU si GRATIS !!!

Ceeea ce va oferim este un post de Broker , dar nu numai , ci o afacere Oricine poate face aceasta afacere . Full time / part time . Indiferent de ocupatia actuala , Persoane care lucreaza in colectivitati de unde pot lua adeziunile salariatilor:contabili/economisti,patroni/directori,angajati din banci,personal din unitati militare,ingineri/maistri,medici/asistente med,profesori persoane care lucreaza in primarii , conducatori de colective de salariati , persoane care lucreaza in distributie , asigurari etc.
Aceasta afacere este o oportunitate unica in viata pentruca reforma pensiilor se face, poate odata la 100 de ani ! Doar cei care vor intelege acest lucru vor castiga in patru luni cat nu castiga multi altii intr-o viata.
Poti castiga banii acestia in functie de cati colegi de serviciu, cunoscuti, apropiati sau rude ai . Lucrezi 2 ore pe zi si este imposibil sa nu castigi 6,000 – 10,000 RON. Depinde de fiecare cat de serios abordeaza acest job, daca se implica si cat de mult isi doreste sa atinga targeturile.

De unde acesti bani ?!? Fondurile de pensii private au interes imens si se bat ca sa gestioneze si sa investeasca zeci de ani banii pentru pensii care sunt platiti lunar de persoanele angajate. Ele platesc pentru fiecare contract . In “joc” 10 miliarde de euro !


CERINTE

Dorinta de castig . Oportunitate unica in viata


BENEFICII OFERITE

Bonusuri pentru volum vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

Bursã de Marfuri , cu sediul social în Vaslui si reprezentanti în toate judetele Moldovei .
Societatea este reprezentantul în Moldova a mai multor companii , in principal din domeniul financiar si asigurari