Babysitter in Anglia

DOAN Recruitment

08-05-2007 | EXPIRA LA 07-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

A fi un Au Pair in Anglia este in prezent cea mai facila si economica oportunitate de a invata limba engleza si unicul mod de a cunoaste cu adevarat cultura britanica. Toate acestea se datoreaza faptului ca locuiesti intr-o familie britanica si ai ocazia sa experimentezi indeaproape cultura si modul lor de viata. Devenind un Au Pair vei avea ocazia sa inveti si sa aprofundezi limba engleza cu vorbitori nativi ai acestei limbi de circulatie internationala.

Incepand cu luna aceasta, avem pozitii Au Pair disponibile pentru cupluri. Asta inseamna ca poti pleca impreuna cu prietenul/prietena ta si poti lucra intr-o familie britanica. Familia gazda iti va oferi cazare, masa si "bani de buzunar" intre 150 - 300 lire sterline per cuplu. Este obligatoriu ca baiatul sa aiba carnet de conducere, familia va avea nevoie sa duci si sa-i aduci copii de la scoala. Drept bonus, veti vea posibilitatea sa folositi masina si in timpul liber.

Tine cont ca incepand din acest an nu ai nevoie de viza pentru programul Au Pair.

Pentru mai multe detalii despre programul nostru, familii disponibile si formulare acceseaza site-ul nostru www.doan.ro sau contacteaza-ne la anca@doan.ro


CERINTE

Pentru a participa la acest program trebuie:

- sa ai un nivel de baza de limba engleza
- sa-ti placa copii si sa-ti asumi responsabilitatea ingrijirii lor


BENEFICII OFERITE

Alegand programul oferit de DOAN Recruitment, beneficiezi de:

Oportunitatea sa-ti alegi familia gazda:
Agentia noastra iti pune la dispozitie lista detaliata a familiilor disponibile astfel incat sa poti alege familia potrivita potrivit criteriilor si preferintelor tale.

Camera proprie si masa asigurate la familia aleasa:
Vei locui cu o familie intervievata cu atentie de catre partenerii nostri britanici si care te va trata ca pe un membru al familiei, nu ca pe o menajera. Vei avea camera ta si mesele iti vor fi asigurte la familia gazda.

Salariul (“bani de buzunar”) in valoare de minimum 60 sterline lire (150 pentru cuplu) pe saptamana:
Familia gazda iti va plati MINIMUM 60 lire sterline (150 pentru cuplu) pe saptamana, pentru 25 ore lucrate saptamanal (5 ore pe zi).

Posibilitatea sa castigi mai mult:
Avem familii care au nevoie de mai mult de 25 ore pe saptamana si platesc mai mult, pana la 120 – 150 lire sterline (300 pentru cuplu) saptamanal.

Asistenta Medicala gratuita si Asigurare de Sanatate:
Familia gazda de va inregistra pe lista medicului de familie. Persoanele incadrate in programul Au Pair beneficiaza de tratament gratuit iar familia ii va ajuta pentru a se inregistra in programul NHS.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va oferi sfaturi utile pentru viitor. Indiferent daca cautati noi pozitii sau doar un sfat care sa va ajute in cariera, consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere solutia potrivita. Suntem experti in sectoarele pe care le reprezentam si va putem prezenta cele mai bune oportunitati in domeniu. Nu va gasim doar un job ci va si asiguram ca urmatorul pas pe care il veti face este cel mai potrivit pentru cariera dvs.

Misiunea noastra este simpla – de a oferi avantaje competitive clientilor nostri prin servicii de recrutare flexibile si profesionale, a caror scop este identificarea unor candidati cu potential ridicat. Succesul afacerii noastre a crescut in principal prin finalizarea unor contracte de durata incheiate cu companii de consultanta similare din Europa iar 90%+ din plasamentele realizate de catre DOAN Recruitment se bazeaza in principal pe abilitatea consultantilor nostri de a recruta si selecta candidati cu potential ridicat, la nivel global.