Asistent medical generalist

Promedica24 Central Europe

02-02-2009 | EXPIRA LA 08-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- Diploma de Asistent Medical
- Cunostinte medicale temeinice Experienta in medicina generala
- sau medicina muncii sau pediatrie
- Comunicare si orientare catre client
- Cunostinte de limba Engleza


BENEFICII OFERITE

- Locuri de munca in clinici private de prestigiu din tara
- Angajare pe baza unui contract de munca (norma intreaga).
- Salariu atractiv
- Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Cine suntem?

Promedica24 a inceput activitatea in anul 2004 drept raspuns la cererea de servicii medicale si de ingrijire crescuta, legata de procesul de imbatrinire a societatii in Europa de Vest. Oferim servicii medicale si de ingrijire pentru clienti individuali si pentru institutii in Germania, Austria si in Polonia. Fiind o firma care se dezvolta dinamic, ne pregatim sa intram si pe alte piete.

Pentru clientii nostri am pregatit o oferta bogata de produse, ceea ce face posibila adaptarea la cerintele diverse ale clientilor

- Pentru clienti
Personalul Promedica24 este format din ingrijitoare, infirmerie si asistenti medicali din Polonia, Romania, Bulgaria, Ucraina si Slovacia si consultanti experimentati, care au cunostinte bogate in ceea ce priveste:
- procedurile si standardele serviciilor medicale si de ingrijire
- conditiile de angajare in tarile UE
- procesul de recrutare al personalului medical

In cadrul grupului Promedica24 exista o agentie de recrutare Promedica24 Recruitment specializata in recrutarea personalului in sectorul medical. Activitatea de baza a acestei firme este recrutarea personalului medical pentru clienti din Marea Britanie, Irlanda, Spania si Portugalia.

Ce ne deosebeste de alte firme?

Promedica24 este o firma care se dezvolta dinamic si isi largeste oferta intr-un mod constant. De ce merita sa colaborati cu noi? Fiindca avem calitati, multumita carora putem sa facem fata celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri din strainatate si persoanelor, care pleaca in strainatate prin intermediul nostru.

Experienta:
In momentul de fata avem o experienta de cativa ani, care consta in multe ore de munca depuse de catre ngajatii Promedica24 pentru clientii nostri de pe pietele Europei de Vest.

Clienti numerosi:
Pana acum am inceput si intretinem contracte de colaborare cu clienti numerosi, atat individuali, cat si institutonali pe multe piete ale Europei de Vest. In momentul de fata suntem prezenti in Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania si Portugalia. Lansam proiecte de recrutare pentru clientii din Scandinavia, Olanda, si tarile arabe. Fiind o firma care se dezvolta dinamic, planificam o extindere pe alte piete.

Flexibilitate - servicii personalizate

Promedica24 este o firma care trateaza intr-un mod individual fiecare client. Analizam nevoile clientilor si pe baza acestora pregatim o oferta, care se potriveste cel mai bine asteptarilor lor alegand un angajat cu experienta si pregatirea cea mai relevanta.

Intr-un mod individual tratam si persoanele care pleaca pentru munca in strainatate cu Promedica24. Oferim contracte pentru durata de minim 3 luni, care fac posibila pastrarea locului de munca in tara.

Competentele echipei noastre:
- Pregatirea si experienta profesionala a angajatilor nostri, ca si selectia exigenta in procesul de recrutare garanteaza ca serviciile oferite de catre noi sunt intotdeuna la nivelul cel mai inalt.
- Clientilor nostri le oferim personal calificat si competent, ales pe baza unui proces de recrutare pregatit in detaliu si condus de catre consultantii nostri experimentati.