Asistent in brokeraj - oriunde in tara

DEXASIG BROKER DE ASIGURARE

26-08-2019 | EXPIRA LA 28-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigurarile raman in permanenta un domeniu atractiv, pentru cei care vor sa castige pe masura eforturilor depuse. Daca ai un calculator, o imprimanta si acces la internet, poti fi si tu printre ei. Alaturi de DEXASIG Broker de Asigurare, cel mai important broker de pe piata constanteana.

Daca nu ai respectivele dotari, te putem ajuta cu unele dintre ele. Daca esti din Constanta, suportul nostru merge pana la a-ti oferi spatiu pentru un birou, unde sa te poti intalni linistit cu clientii!

Startul este mai usor ca oricand, pentru ca noi iti oferim tot: softuri specializate, instruire eficienta, contracte cu toti asiguratorii importanti din Romania, asistenta la daune pentru clientii proprii, acoperirea raspunderii profesionale. Poti lucra cu noi ca persoana fizica independenta, PFA, II sau SRL, la alegere.

Tu trebuie doar sa inveti ABC-ul domeniului parcurgand un curs de calificare ca intermediar in asigurari, sa absolvi examenul cu care el se finalizeaza, si sa te apuci de treaba.

Daca ai deja o colaborare cu un asigurator sau un broker si nu esti multumit de modul in care decurge, atunci vino sa devii partener DEXASIG Broker de Asigurare! Oferta cu spatiul pentru amplasarea unui birou ramane valabila, in orasul Constanta.

Comisioanele pe care le oferim sunt mai mult decat generoase.

Numai persoanele considerate potrivite postului vor fi contactate.


CERINTE

Studii: minim liceul, cu diploma de bacalaureat
Probitate morala, dovedita cu extras de cazier judiciar si cazier fiscal.


DESCRIEREA FIRMEI

Broker de Asigurare - nr. 1 in Constanta, in ultimii 4 ani.