Aplica la Bursa Raiffeisen

Raiffeisen Bank S.A.

18-06-2007 | EXPIRA LA 18-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bursa Raiffeisen 2007 - O sansa acordata studentilor cu potential

Scopul acestui program:
- Acordarea unui sprijin financiar studentilor exceptionali din centrele universitare din Romania, care au fost selectionati pentru a-si finaliza studiile la universitati de prestigiu din strainatate in anul universitar 2007-2008.
- Facilitarea angajarii bursierilor, dupa finalizarea studiilor, pe un loc de munca corespunzator in cadrul unitatilor Raiffeisen Bank din Bucuresti sau intr-o alta sucursala din tara, urmarind atat respectarea optiunilor exprimate de bursieri cat si a necesitatilor companiei.


CERINTE

Daca ai urmatorul profil:

- In anul universitar 2007/2008 vei fi student in an terminal sau la master, intr-unul din domeniile: economic, juridic, stiinte politice/studii europene, relatii publice, informatica, inginerie economica, limbi straine.
- Ai avut sansa sa fii selectat pentru a studia (un semestru sau doua) la o universitate de prestigiu din strainatate in anul universitar 2007/2008
-Ai rezultate deosebite pe parcursul facultatii si o cultura generala solida
- Esti membru al unor asociatii studentesti, ai fost implicat in activitati extracuriculare sau de voluntariat
-Ai spirit intreprinzator si demonstrezi deschidere pentru diverse oportunitati de dezvoltare
- Vorbesti fluent limba engleza (cunoasterea unei a doua limbi de circulatie internationala constituie avantaj)
- Ai foarte bune abilitati de comunicare, esti flexibil si ai simtul umorului
- Esti hotarat, increzator, dinamic si orientat spre actiune

...te invitam sa aplici pentru programul Bursa Raiffeisen 2007 intr-una dintre cele doua variante expuse mai jos:
- e-mail: bursaraiffeisen@rzb.ro, intr-un mesaj care nu va depasi dimensiunea de 2 Mb (recomandam arhivarea documentelor atasate)
- la adresa: Raiffeisen Bank - Directia Resurse Umane, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, specificand pe plic "Candidatura Bursa Raiffeisen". Dosarul se poate depune personal la receptie sau se poate transmite prin posta/curierat.


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank - Banca ta de incredere

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.