Angajam Mediator

SC MOBSETIM SERV SRL

04-01-2014 | EXPIRA LA 27-01-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam personal calificat cu experienta dar si persoane mai putin calificate care sa activeze pe partea de solutii de mediere pe mai multe domenii de activitate ca si:Inginerie,economie,educatie.Se lucreaza pe anumite proiecte in echipa fiecare persoana ocupandu-se de un anume domeniu pe care activeaza.Se lucreaza la nivel local si se poate lucra :part-time,full time sau pe proiecte de tipul proiect unic.Precum stiti de curand orice companie care are un litigiu este obligata sa se adreseze mai inainte unei solutii de mediere,practic se formeaza anumite echipe in functie si de domeniul de activitate a respectivei companii si se ofera uo solutie,acesta este activitatea in care dorim sa va implicam.


CERINTE

Avem nevoie de personal cu experienta pe anumite domenii dar si persoane la inceput care sa le formam noi.
Se lucreaza atat pe partea de consultanta efectiva cat si pe partea de implementare de anumite proiecte.
Cautam ingineri pe mai multe domenii dar si economisti cat si profesori.


BENEFICII OFERITE

In functie de proiectul pe care activati dar si domeniul respectiv si durata muncii depuse se pot catiga anumite bonusuri in functie si de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Este o companie relativ noua pe piata Romaneasca de consultanta in management care doreste sa se dezvolte si sa se extinda alaturi de partenerii sai in mai multe zone din tara. Formam un sistem bine dezvoltat cu experienta in consultanta privind proiecte atat din domeniul public cat si cel privat. . De aceea, cream, dezvoltam si promovam concepte, tehnici si instrumente noi din domeniul financiar precum si anumite proiecte pe fondurile structurale cat si pe partea de mediere persoane juridice dar si fizice,consultanta in zona energiei regenerabile