Angajam Economist

SC DEIAS SRL

14-12-2013 | EXPIRA LA 13-01-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam economisti pe partea de dezvoltare proiecte de afaceri dar si pe partea de fonduri structurale si mediere.Discutam de posturi pe anumite domenii principale precum si proiecte pe domenii diferite pentru persoane juridice.Discutam de consultanta efectiva cat si de implementarea acestora concreta.Se lucreaza in echipa si la nivel local nu necesita neaparat deplasare,dar avem nevoie de personal pe fiecare zona judet mai mare in parte pentru anumite proiecte la nivel local care necesita rezolvare dar si asistenta atat pe partea de scriere de proiecte cat si pe partea de implementare.Discutam de posturi atat part-time cat si full time dar si proiecte unice.Se lucreaza in echipa fiecare avand un rol bine determinat.


CERINTE

Avem nevoie de persoane atat in faza incipienta ca si dezvoltare pe care sa ai pregatim noi conform cerintelor sistemului de lucru propiu dar si persoane bine pregatite cu experienta pe acest domeniu.
Avem nevoie si de contabili si economisti dar si persoane cu experinta si pe alte domenii ca si:inginerie,educatie dar si alte domenii de activitate.


BENEFICII OFERITE

In functie de functia ocupata si de cantitatea efectiva de lucru se pot primi si bonusuri aferente tipului muncii depuse si timpului lucrat,dupa o grila bine stabilita.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipa tanara de consultanti concentrati pe activitati de atragere a fondurilor europene nerambursabile si managementul proiectelor.
Pentru a realiza un proiect, trebuie depus la sediile Organismelor Intermediare un dosar care sa justifice investitia ce urmeaza a fi realizata si sa scoata in evidenta importanta proiectului si gradul de eligibilitate al solicitantului.
Un proiect realizat defectuos poate conduce la pierderea finantarii, chiar daca obiectivele urmarite de solicitant coincid cu obiectivele Uniunii Europene.
Cererea de finantare este insotita de studiul de fezabilitate/memoriu justificativ/plan de afaceri, avize si o serie de documente. Elaborarea cererii de finantare presupune cunostinte de management de proiect pentru realizarea unui proiect coerent, si cunostinte legate de accesarea fondurilor structurale europene.
Obiectivul nostru principal este realizarea de proiecte viabile care sa corespunda cu solicitarile clientilor nostri si cu cerintele programelor Societatea noastra ofera gama completa de automatizari rezidentiale, industriale, sisteme de alarma. Nice Romania detine 70% din piata romaneasca de automatizari de asemenea produsele noastre beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani, iar service-ul este asigurat de personalul calificat al societatii.
.