Agent vânzări – Segment Rezidenţial

ROMTELECOM

09-01-2013 | EXPIRA LA 08-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti un job in care performanta ta sa fie direct corelata cu venitul obtinut? Doresti sa-ti dezvolti o cariera in vanzari directe si sa ai parte de pregatire profesionala teoretica si practica in acest domeniul?

Vrei sa castigi un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat?DACA ITI DORESTI CU ADEVARAT SA TE SPECIALIZEZI IN DOMENIUL VANZARILOR DIRECTE SI SA SI CASTIGI, APLICA!


CERINTE

• minim studii medii si aptitudini de operare PC
• bune abilitati de comunicare si capacitate de lucru in echipa
• orientare catre rezultate si disponibilitate de munca in terenPostul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată: 2 ore/zi pentru primele 3 luni, dupa care, in functie de rezultate, 8 ore/zi. Transportul pe teren e asigurat de angajator.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...