REPREZENTANT VANZARI - colaborare

Confidential

04-07-2009 | EXPIRA LA 10-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam reprezentanti de vanzari pentru zonele: Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Botosani si Bacau.

In zona voastra de responsabilitate veti vinde, atat catre firme cat si catre persoane fizice, un serviciu nou pe piata.

In functie de vanzari, pe langa instrumentele de marketing de inceput (fluturasi, oferte), vom contracta servicii de publicitate (ca % din realizarile voastre) pentru acea zona, in scopul de a va ajuta si mai mult in activitate.

Postul (colaborare pentru inceput) presupune activitate de teren, in zonele rezidentiale, industriale si terenurile apropiate, precum si vanzarea catre agentii imobiliare, ziare si agentii de design publicitar.

Va organizati singuri programul, in functie de timpul disponibil si de orele pe care le credeti mai potrivite pentru o rata mai mare de succes.


CERINTE

- Experienta in vanzari (de preferat), imobiliare sau marketing

- Rezistenta la munca de teren

- Persoana agreabila, sociabila, organizata

- Calculator + acces internet (pentru comunicare)


BENEFICII OFERITE

Bonus din toate incasarile comenzilor voastre. Minim 14%. In functie de vanzari bonusul poate ajunge si la peste 40%, pentru total incasat de 3.000 de lei pe luna. Tinand cont ca o agentie imobiliara medie-mare va poate aduce singura vanzari de peste 2-3.000 de lei pe luna, se ajunge si la castiguri de peste 2.000 lei / luna. Sau chiar mai mult, pentru ca nu exista o limita a bonusurilor pe care le puteti incasa. Totul tine de voi.

Dupa o perioada de colaborare de 2-3 luni (in care exista un contract de colaborare intre noi), daca rezultatele voastre sunt satisfacatoare, veti fi angajati cu carte de munca, daca veti dori acest lucru.

Tot in functie de rezultatele obtinute, oferim abonament + telefon (sau incarcare cartela proprie), laptop si, pentru cei cu adevarat buni, masina de serviciu care poate fi utilizata, in limitele bunului simt, si in interes personal.