bucatar

Lupo Touring SRL

02-03-2011 | EXPIRA LA 08-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Restaurantul se situeaza in localitatea Garana, muntii Semenic. Este nou construit, intr-un design exceptional. Dotarile bucatariei sunt la cel mai inalt standard. Spatiile de preparare si pastrare a alimentelor sunt si ele foarte bine dotate.
Cunostintele de limba germana constituie un avantaj.
Varianta preferata, familie/cuplu, dispusa sa-si stabileasca domiciliul in localitate. In acest caz vom pune la dispozitie si un job pentru partener (ajutor in bucatarie si/sau ospatarie, mecanic intretinere, intretinere cabana turistica, etc..).


CERINTE

- persoană capabilă să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul restaurantului, persoană cu imaginaţie culinară, ordonată şi disciplinată;
- rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
- atitudine orientată către client, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă;
- debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
- asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
- participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;


BENEFICII OFERITE

- se ofera 30% din profit, masa, locuinta dotata.
- prime pentru grupuri (team-building, aniversari, etc)
prime de craciun
- scolarizare si perfectionare in Germania, in luna februarie si/sau noiembrie

- detalii legate de activitatea societatii pe www.lupo-touring.ro (momentan fara imagini ale restaurantului nou construit).

- mentionam ca fiecare job e individual, iar bonusurile, primele si salariul se discuta personal, tinandu-se cont si de abilitatile candidatului la post.


DESCRIEREA FIRMEI

societate de turism, servicii de cazare si gastronomie, gazda festivalului de jazz Garana, furnizor de servicii de transmisii de date si telecomunicatii.

Societatea detine doua restaurante "bistro Lupo" si "La Scena", spatii de cazare in vile de 3 margarete, este furnizor de tv prin cablu si servicii internet in comuna Brebu -Nou si in localitatea Garina, muntii Semenic.

Societatea isi propune schimbarea infrastructurii actuale, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant, "La Scena". Doreste reorganizarea structurii de cazare si scoaterea societatii in circuitul turistic national. Ofera locuri de cazare si posibilitati de catering. Grupul tinta urmarit, inafara turistilor obisnuiti, este cel interesat de desfasurarea de conferinte si manifestari de gen team building.

Ofera 6 posturi noi in gastronomie: 1 bucatar, 1 ajutor bucatar si 4 posturi de ospatar. Salarizare atractiva si conditii de cazare a personalului.

Totodata se cauta ajutor de bucatar si ospatar pe perioada sezoniera.

Se mai cauta voluntari pe perioada festivalului de jazz.