SPECIALIST ACHIZIȚII

SC Irum SA

11-05-2019 | EXPIRA LA 11-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

- colaborează cu departamentele interne și furnizorii pentru determinarea corectă a specificațiilor bunurilor și serviciilor care vor fi achiziționate;
-stabilește și dezvoltă relațiile cu furnizorii;
- cere oferte de preț, analizează și propune soluții de achiziții;
- întreține baza de date și dezvoltă sistemul de evidență al furnizorilor;
- elaborează şi lansează comenzi către furnizori;
- urmarește procesul de livrare și evaluează furnizorii;
- măsoară și monitorizează evoluția stocului de produse;
- urmărește modificarea prețurilor produselor din portofoliu raportată la calitatea acestora;
- prospectează piața și realizează comparații de preț și produse între furnizorii din portofoliu și cei potențiali.


CERINTE

- studii superioare în domeniul tehnic sau economic;
- cunoașterea limbii engleze la nivel avansat;
- excelente abilități de utilizare a calculatorului (Word, Excel);
- abilități de comunicare, capacitate de sinteză, rigurozitate, orientare către client şi proces;
- abilități de negociere.


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru plăcut și competitiv, alături de colegi tineri și dinamici;
- suport continuu pentru creșterea profesională;
- contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
- pachet salarial atractiv, inclunzând tichete de masă și transport gratuit.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.