Software Tester - Tg. Mures

Active Labs

26-01-2009 | EXPIRA LA 01-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cauti 'nod in papura (unde papura = aplicatie software oarecare), observi in mod constant puncte de inbunatatire, stai de 6 la noile releasuri de aplicati pentru ca TOT ce trece de tine catre client sa fie 'curat', descrii documentatiie pentru ca cei care utiizeaza soft'ul sa nu isi prinda urechile.

Daca simti ca persoana descrisa in randurile de mai sus seamana cu tine da-ne un semn!.. si mai alesm daca ne dai semn sa ne spui neaparat cate greseli gasesti in anuntul aceasta.


CERINTE

...bunul simti si un 'merge' optim intre pasiune pentru ceea ce faci, un spirit critic si analitic, daca intotdeuna observi ca lucrurile s-ar fi putut face si mai bine, initiativa, asteptari mari de la propria-ti persoana, placerea de a fi parte dintr-o echipa, putere mare de invatare sunt de ajuns pentru a ne convinge ca te potrivesti cu ceea ce cautam pentru clientii nostri, compani software din Tg. Mures.


BENEFICII OFERITE

Active Labs te ajuta sa iti gasesti jobul care ti se potriveste!


DESCRIEREA FIRMEI

Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, solutii eficiente pentru gestiunea si dezvoltarea resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate.

Mai multe despre noi pe www.activelabs.ro.