INGINER CALITATE / CONTROLOR PROCES

SC Irum SA

11-05-2019 | EXPIRA LA 11-05-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

implementarea politicii societății în domeniul calității;
- întocmirea metodologiilor de lucru privind calitatea în procesul de producție;
- crearea și optimizarea procedurilor și proceselor, pentru a atinge obiectivele;
- întreprinderea de acțiuni preventive și corective pentru remedierea neconformitățiilor identificate la auditurile de certificare, recertificare și supraveghere efectuate de organismul de certificare în cadrul producției;
- supravegherea modului în care sunt respectate prevederile procedurilor sistemului de management al calității asigurand controlul implementării proceselor privind calitatea în procesul de producție;
- efectuarea periodică a evaluărilor de capabilitate (proces, mașini, echipamente de testare);
- întocmirea documentelor pentru produsele de serie ( ex. Plan de control, PFMEA, dosarele produselor, proceduri etc.);
- monitorizarea procesului de asigurare a calități la nivel de clienți și furnizori;
- oferirea suportului necesar controlorilor de proces și personalului din producție, pe teme de calitate;
- informarea în mod sistematic despre indicatorii de calitate din producție (rebut, remediere, izolare etc.);
- proiectarea, implementarea și dezvoltarea de instrumente și sisteme pentru îmbunătățirea continuă a calității;


CERINTE

studii medii/superioare;
- cunoștințe tehnice;
- cunoștințe Microsoft Office (Excel, PowerPoint și Word);
- capacitate de analiză și sinteză;
- abilități de comunicare și lucru în echipă;
- eficiență în organizarea activității;
- punctualitate, seriozitate


BENEFICII OFERITE

- contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
- remunerație motivantă;
- mediu profesionist de lucru;
- participarea la training-uri de perfecționare;
- asigurarea transportului


DESCRIEREA FIRMEI

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.