Director CTC

S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L

25-12-2011 | EXPIRA LA 25-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Raspunde de desfasurarea permanenta si sistematica a activitatii de CTC si a proceselor de inspectii din sectorul productiei de conserve din legume si fructe si sucuri concentrate.
Urmareste si asigura realizarea activitatilor de inspectii si verificare a calitatii.
Planifica din timp, sistematic si eficient, efectuarea controalelor.
Verifica in permanenta calitatea productiei si conditiile de desfasurare a acesteia. Controleaza, monitorizeaza, procesele de productie si efectueaza controalele si inspectiile ce revin responsabilului CTC din sectorul de conserve din legume, fructe si sucuri naturale concentrate. Tine evidenta si gestioneaza documentele si inregistrarile aferente controlului calitatii produselor/ proceselor.
Efectueaza controlul calitatii la primirea si receptia materiei prime si la livrarea produselor finite.
Efectueaza in laboratoare, determinari (incercari, analize).
Identificarea neconformitatilor si deschide rapoarte de neconformitati.
Gestioneaza toate documentele si inregistrarile calitatii aferente activitatii de CTC din sectorul productiei de conserve de legume fructe si sucuri naturale concentrate.
Organizeaza si participa la realizarea de programe de instruire a personalului in domeniul CTC din sectorul productiei de conserve de legume-fructe si sucuri concentrate.
Indeplineste orice alte activitati aferente postului si pozitiei in firma, de Director CTC, pozitie care presupune un grad ridicat de responsabilitate si control.


CERINTE

Cautam o persoana cu o buna pregatire profesionala, avand experienta de mimim 3 ani intr-o pozitie de conducere in cadrul CTC. Angajatul ideal este o persoana care poate interactiona eficient cu echipele mari de ingineri, operatori, tehnicieni din sectia de productie, care a dus la capat cu succes numeroase proiecte legate de specialitatea CTC din domeniul productiei de conserve de legume-fructe si sucuri naturale concentrate, cu bune aptitudini de comunicare, o persoana care cauta mereu solutii noi pentru imbunatatirea calitatii produselor, care cunoaste standardele nationale si internationale de calitate in domeniul productiei de conserve din fructe, legume si de sucuri concentrate, care pregateste cu scrupulozitate si constiinciozitate controalele periodice de calitate, respecta cerintele consumatorului in privinta calitatii produselor si ajuta la diversificarea portofoliului de produse in functie de cerintele pietei.
Angajatul trebuie sa cunoasca destul de bine o limba straina, de preferat engleza.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv in functie de experienta si aptitudini.


DESCRIEREA FIRMEI

Fabrica de conserve din fructe si legume Râureni Raureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, cu o traditie de peste 40 de ani in prepararea fructelor si legumelor dupa retete autentice. De la infiintarea fabricii Raureni, din 1968, am ramas fideli unei singure promisiuni, aceea de a va oferi mereu cele mai de pret daruri ale naturii. In 2008, fabrica Raureni este preluata de compania Annabella care investeste in modernizarea liniei de productie pentru asigurarea unui grad inalt de calitate si in dotarea fabricii cu un depozit frigorific. Doi ani mai tarziu, in urma unui proces de rebranding, produsele Raureni imbraca haine noi care vorbesc despre felul in care pregatim fructele si legumele, cu drag din natura. Pentru ca drumul din gradina Raureni pana in casele voastre nu este unul usor, avem alaturi o serie de parteneri care ne sprijina. Acestia sunt prietenii nostri care ne ajuta sa va aducem gustul naturii mai aproape: · distribuitorul national Whiteland cu depozitele din Bucuresti, Constanta, Craiova, Pitesti, Bacau, Iasi, Galati, Brasov, Timisoara, Sibiu, Cluj si Oradea · supermarket-uri si hypermarket-uri: Carrefour, Cora, Kaufland, Metro, Selgros, Real Râureni are peste 90 sortimente, de la conserve din fructe si legume, dulceturi, gemuri, compoturi,muraturi,bulion,zarzavat de ciorbe,semipreparate,otet pana la sucuri naturale din fructe.