Asistent(a) Birou

REALPRO S.R.L.

02-03-2007 | EXPIRA LA 08-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin caracteristicile sistemului REALPRO de Remunerare Maxima si prin multitudinea de programe si servicii, persoanele cu spirit antreprenorial pot sa se bucure in acelasi timp de independenta afacerii lor si de suportul unei organizatii si retele imobiliare performante.


CERINTE

Conceptul REALPRO ofera solutia logica pentru profesionistii de succes care privesc dincolo de companiile conventionale in cautarea dezvoltarii profesionale continue.


DESCRIEREA FIRMEI

REALPRO este o companie care a fost infiintata de Sorin si Carmen Udrea in Ramnicu Valcea in octombrie 2002 cu scopul de a schimba felul in care se desfasoara afacerile imobiliare in Romania.

Aceasta schimbare s-a realizat cu greu si in mai multe etape. Primele lucruri pe care REALPRO le-a schimbat au fost:

o atitudine noua fata de clienti si consumatori
o mai buna organizare a activitatii agentilor
programe de training pentru vanzari si servicii pentru clienti
folosirea tehnologiei pentru cresterea calitatii serviciilor
modalitati noi si progresiste de promovare a proprietatilor imobiliare
Toate aceste schimbari s-au dovedit foarte bune. Inca din anul 2003 REALPRO a devenit agentia imobiliara nr. 1 in judetul Valcea iar in 2004 REALPRO se afla deja pe locul 18 in topul agentiilor imobiliare din Romania din punct de vedere al volumului afacerilor realizate, conform datelor Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Dar revolutia REALPRO a inceput atunci cand REALPRO a cautat raspunsul la o simpla intrebare: Care este de fapt afacerea noastra. Cu ce se ocupa un agent imobiliar?
REALPRO a avut curajul sa afirme ca un agent imobiliar trebuie sa fie mai mult decat un simplu intermediar sau consultant, trebuie sa fie un PROFESIONIST.
De altfel, numele REALPRO (introdus in 2004, pana atunci compania s-a numit REALTOR) este acronimul pentru Real Estate Professionals ¿ Agenti Imobiliari Profesionisti.

REALPRO este prima agentie imobiliara din Romania care promoveaza o platforma imobiliara integrata -logisitica, training, management, marketing, tehnologie - prin care agentii imobiliari performanti sa isi realizeze pe deplin aspiratiile profesionale si personale in conditii de maxima remunerare, independenta si de promovare a spiritului antreprenorial.

REALPRO a schimbat pentru totdeauna statutul agentului imobiliar si chiar natura activitatii de servicii imobiliare: Agentii Asociati REALPRO isi reprezinta exclusiv clientii si realizeaza ca pentru a actiona cu adevarat in interesul consumatorilor este necesara cooperarea cu ceilalti agenti imobiliari.

Spre deosebire de agentii imobiliari amatori, Agentii REALPRO fac din imobiliare cariera lor de o viata si isi asuma intreaga responsabilitate pentru rezultatele obtinute pentru clientii lor.

In prezent, in cele 3 birouri din Ramnicu Valcea, Asociatii REALPRO realizeaza pentru clientii lor afaceri mai multe si mai profitabile decat oricare alta companie din zona.