GRAFICIAN DTP / WEB DESIGN

Dugheana de Printuri

01-11-2013 | EXPIRA LA 03-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

• executia si prelucrarea materialelor specifice productiei publicitare: carti de vizita, etichete, brosuri, pliante, flyere, printuri de mari dimensiuni, imprimari pe diverse suporturi;
• pregatirea, adaptarea si verificarea tehnica a materialelor conform parametrilor specifici in procesele tehnologice de print digital, print de mari dimensiuni, serigrafie, tampografie, cutter-plotter, laminator, masa taiere etc
• scanare si prelucrare imagini
• gasirea si propunerea de solutii pentru realizarea lucrarilor


CERINTE

Cautam o persoana dinamica si responsabila pentru a se alatura echipei noastre. Persoana ideala trebuie sa fie capabila sa transpuna cu usurinta in forma grafica o idee, concept furnizat de catre client sau idee proprie.
Se cere imaginatie multa, seriozitate, punctualitate, responsabilitate, dorinta de afirmare, atentie la detalii si capacitate de respectare a termenelor limita. Se ofera pachet salarial atractiv, posibilitati de promovare.


DESCRIEREA FIRMEI

Dugheana de Printuri iţi oferă soluţii complete de publicitate pentru afacerea ta.
Ştim cât de mult contează detaliile şi promovarea afacerii dumneavoastră, de aceea vă oferim o gamă largă de produse şi servicii: cărti de vizită, invitaţii, afişe, calendare, reviste, agende, autocolante, legătorie, laminare, broşuri, pliante, felicitări personalizate, firme luminoase, roll-up, bannere, web design, promovare online... si multe altele !