supraveghetor loc de joaca pentru copii

RICA IEPURICA S.R.L.-D

27-09-2014 | EXPIRA LA 29-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Supraveghetorul locului de joaca pentru copii este responsabil de mentinerea unei atmosfere placute de joaca, de asigurare a securitatii copiilor, previne eventualele conflicte, invata copii cum sa foloseasca jocurile si locurilede joaca , ajutor in efectuarea temelor.


CERINTE

- minim studii medii;
- cursuri in domeniul pedagogiei/ psihologiei/ relationarii cu copiii;
- absolvirea unui liceu cu profil pedagogic sau aptitudinile artistice creatie sau pictura reprezinta un avantaj;
- persoana iubitoare a copiiilor, dornica sa relationeze cu acestia, zimbitoare, rabdatoare, energica, cu multaimaginatie si inventivitate;
- rezistenta fizica si echilibru psihic; adaptabilitate la sarcini repetitive si la stres;
- foarte bune abilitati de comunicare, usurinta si coerenta in exprimare.


DESCRIEREA FIRMEI

Vrem sa devenim cel mai important loc de joaca si distractie pentru copiii din Pucioasa dar si din localitatile invecinate. Credem ca educatia copiilor este mai importanta ca niciodata, iar aceasta se poate face si prin modalitati distractive, inovative. Vrem sa schimbam modul in care copiii nostri invata, pentru a le asigura un viitor mai bun si mai usor. Ne dorim ca fiecare copil sa se dezvolte liber si armonios, sa dobândeasca cunostinte,capacitati si aptitudini necesare in societate, de accea ii sprijinim in efectuarea temelor si insusirea cunostintelor acumulate la scoala si gradinita.