Steel Framing Fitter

Banca de joburi

27-11-2006 | EXPIRA LA 29-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Design Familiarity


CERINTE

- Certified experience in design


BENEFICII OFERITE

- 400$-1000$


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare programe de schimb cultural si joburi in cele mai diverse domenii de activitate si tari. Pe acest site puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti.
Inca de la inceput agentia noastra a dovedit ca este o agentie puternica, care stie sa-si respecte clientii si colaboratorii, avand contracte de colaborare cu companii puternice atat in tara cat si in strainatate, reusind sa ofere locuri de munca cetatenilor romani in Europa, Canada, U.S.A, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite.
Suntem o agentie tanara, cu bogate cunostiinte in resurse umane, psihologie, sociologie, drept si marketing, care si-a propus sa ofere servicii de calitate clientilor sai si care are drept scop promovarea programelor de schimb cultural in Romania, precum programul guvernamental AU PAIR, reglementat oficial de guvernul SUA si statele europene si programul WORK and TRAVEL USA destinat exclusiv studentilor si masterantilor care doresc sa-si petreaca vacanta de vara in USA distrandu-se, calatorind si lucrand la firme Americane. Aplicantii pot fi plasati ca au pair in strainatate in tari ca U.K, USA, Franta, Canada, etc... in mai putin de 3 saptamani. Alaturi de aceste programe de schimb cultural, agentia noastra ofera candidatilor sai locuri de munca in strainatate in cele mai diverse domenii, ca: hotel-restaurante, inginerie, constructii, agricultura, menajere casnice, etc...
Inscrierea pe site-ul nostru este gratuita pentru toti candidatii. Dupa inscriere veti incepe sa primiti ofertele noastre care vi se potrivesc.
De asemanea ne puteti contacta telefonic pentru orice informatie suplimentara.