Specialist Sef AMC

BEST PERSONAL SERVICES

05-03-2014 | EXPIRA LA 07-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Coordonarea activitatilor de automatizare a proceselor de rafinarie: intretinere, reparatii si verificari a echipamentelor de masura monitorizare, control (EMMC) si echipamentelor de automatizare (EA) aferente instalatiilor tehnologice de rafinarie.
-Planificarea lucrarile de revizie si reparatie a EMMC si EA: stabilirea necesarului de componente, piese de schimb, materiale, aparate si a stocului minim de siguranta pentru EMMC si EA.
-Studierea si avizarea documentatiei tehnice a lucrarilor de investitii automatizari


CERINTE

-Cerinte minime: studii de specialitate, experienta In domeniu minim 5 ani din care 2 ani in functie de conducere, cursuri de crestere a calificarii pe specializare, finalizate incepand cu anul 2010.
-Competente si cunostiinte: experienta de conducere colectiv, echipa; abilitatea de analiza a eficientei activitatii efectuate;abilitati de negociere a contractelor de prestari servicii;cunoasterea legislatiei normative privind aceasta functie; cunostiinte de informatica si automatica;


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv; salariu concurential; bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem agent de munca tempoara si oferim servicii de traduceri autorizate, consultanta, servicii resurse umane si servicii turistice.