Tehnician asigurarea calitatii Ploiesti - Temporar (3 luni)

Coca-Cola HBC Romania

13-07-2008 | EXPIRA LA 19-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prelevarea probelor, efectuarea analizelor si testelor specifice pe parcursul intregului proces tehnologic de preparare a bauturilor racoritoare.
Pornirea liniei si stabilirea regimului normal de functionare a liniei pentru încadrarea produsului în standardele Companiei .
Luarea mãsurilor corective atunci cand testele de calitate a produselor, ambalajelor si ingredientilor sunt necorespunzatoare.
Colectarea contraprobelor si pãstrarea lor.
Întretinerea aparaturii de laborator si a echipamentului tehnic din dotare.
Informarea sefului direct asupra tuturor evenimentelor ce influenteazã sau pot influenta calitatea produsului si functionarea corespunzãtoare a instalatiilor.
Intocmirea de rapoarte si completarea de formulare specifice activitatii departamentului de asigurare a calitatii.


CERINTE

Studii superioare finalizate / in curs - specialitatea chimie;
Cunostinte de operare pe calculator: Microsoft Excel, Word;
Limba engleza - nivel mediu;
Experienta anterioara intr-un laborator de asigurarea calitatii din domeniul industriei alimentare - constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Sa lucrezi la Coca-Cola HBC nu este o sarcina pentru oricine. Suntem o companie antreprenoriala, care opereaza pe piete dinamice si trebuie sa gandim si sa ne descurcam prin forte proprii, sa reactionam rapid la schimbarile afacerii noastre care au loc in fiecare minut. Trebuie sa stii ca daca vedem la tine calitatile noastre - energie, preferinta de a lucra in echipa si o gandire rapida si flexibila, atunci vom face tot posibilul sa te ajutam sa ti le dezvolti in continuare. Acest parcurs poate fi rapid si solicitant. Dar daca esti tipul nostru de angajat, o sa iubesti fiecare minut petrecut astfel. Oportunitatile, expansiunea si suportul de care ai nevoie - toate se afla aici.