Manufacturing Engineering Manager

CALSONIC KANSEI ROMANIA

18-11-2013 | EXPIRA LA 18-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Indeplineste obiective operationale in tehnlogia constructiilor de masini, propune proiecte si efectueaza analize, intocmeste si finalizeaza planuri de actiune, implementeaza strategii de productie, de productivitate, de calitate si standarde client-service, asigura rezolvarea problemelor si identifica noi tendinte, stabileste sisteme de optimizare si aplica modificari.
Responsabil pentru punerea in aplicare a procesului tehnologic de productie in conformitate cu notiunea PE si pentru asigurarea controlulul standardelor tehnice ale proceselor.
Asigura echipament si asistenta tehnica, ansamblul de piese si servicii de mentenenata prin operatiuni de planificare, de organizare si de evaluare.
Administreaza operatiuni de Mentenanta corectiva, preventiva si preventiva prin monitorizare perioadica si aprobari anuale. Administreaza contracte si aprovizionarea cu piese de schimb. Are ca obiectiv final punerea în aplicare a TPM şi perfectionare continuă.
Responsabil pentru verificarea Proceselor, modul de functionare al Masinii.
Optimizeaza eficacitatea costurilor proceselor prin coordonarea operatiunilor de pregatire continua; participa la si conduce studii de proiectare si studii de optimizare.
Sa prevada cerintele specifice procesului tehnologic de productie; sa elaboreze un buget anual, un grafic de cheltuieli, sa analizeze marje de deviere si sa initieze masuri corective.
Ofera suport PE-ului colaborand, conform solicitare, in cadrul schemei de lucru a tuturor proiectelor PE si se asigura ca nevoile si cerintele fabricii sunt prezentate prin intermediul procesului PFMEA in cadrul unui nou proces de proiectare.
Responsabil pentru întreaga activitate a departamentului care urmează să fie efectuata în timp util.
Stabileste si asigura controlul obiectivelor si tintelor specifice departamentului sau.
Elaboreaza planuri de actiune pentru perfectionarea continua a rezultatelor actuale si pentru realizarea noilor tinte.
Este responsabil pentru construirea bugetului anual al departamentului (parte din planul de afaceri al companiei) asigurand optimizare completa, monitorizare, precum si controlul modului de executare a bugetului.
Responsabil pentru atingerea obiectivelor echipei ME oferind Asistenţă în procesele de recrutare, selectie, orientare, instruire, desemnare in functie , programare, coaching, consiliere, şi de disciplinare a angajaţilor; comunicand aşteptările de la posturile de muncă; planificarea, monitorizarea, evaluarea, revizuirea contribuţiilor posturilor de muncă; procese de planificare şi actiuni de revizuire a compensaţiei; aplicarea politicilor şi procedurilor.


CERINTE

Licentiat in domeniul tehnic (IE ME sau altele), cel putin 5-7 ani experienta in Inginerie, precum si cel putin 2 ani experienta in functie de conducere, personal in subordine.
Experienta in industria producatoare de masini reprezinta un avantaj-cunstinte in operarea sistemelor Kaizen, a instrumentelor de imbunatatire a proceselor, etc.
Capacităţi de lider în domeniile de dezvoltare şi gestionare a performanţei pentru rezultate.
Interfata intre experienţa si inginerie şi / sau alte echipe de produs, ca parte a unui proces bazat pe soluţii.
Abilitati de elaborare metode de productie bine organizate, limitate si cu caracter repetabil.
Aptitudini foarte bune de lucru cu computerul – pachetul Microsoft Office, baza de date.
Limba Engleza- nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Calsonic Kansei is a global comprehensive automotive parts manufacturer with a strong tradition in providing high quality products and constantly bringing new value through involvement and innovation.
Calsonic Kansei Romania strives to seek out high potential candidates in order to develop true professionals that can help our company grow and achieve targets.
We, the people working for Calsonic Kansei Romania, seek to create a professional working environment in which employees can learn and develop themselves both professionally and personal, and by doing so increasing motivation throughout the recognition of every team member's efforts.