Job expirat
-recrutarea şi formarea personalului permanent si temporar;
-organizarea, conducerea şi motivarea echipei de catering;
-meniuri planificare în consultare cu bucătarii;
- dispoziţii care să asigure ca sănătatea şi siguranţa sunt respectate cu stricteţe;
-bugetare şi stabilire a obiectivelor financiare şi previziuni;
-monitorizare a calităţii produselor şi serviciilor furnizate;
- gestionarea nivelurilor de salarizare şi monitorizarea cheltuielilor;
-menţinerea nivelurilor stocurilor şi comandarea de materii prime noi, cand este necesar;
-menţinerea legăturii cu furnizorii si clientii;
-negocierea contractelor cu clienţii
-monitorizarea standardelor de calitate;
-planificarea noi promoţii şi iniţiative, care sa contribuie la dezvoltarea afacerilor;
-insuşirea ultimelor tendinţe şi evoluţii în industrie, cum ar fi meniurile, tendinţe în preferinţele consumatorilor
Experienta in management si dezvoltare.
Pachet salarial motivant
Furnizor de utilaje alimentare profesionale