Inginer proiectant Vase sub presiune/Schimbatoare caldura

ENGECO ROM SRL PLOIESTI

06-11-2013 | EXPIRA LA 08-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal trebuie sa fie absolvent în discipline tehnice, cu o experiență semnificativă în proiectarea și / sau desen mecanic a vaselor sub presiune sau atmosferice , separatoare de aer și condensatoare, filtre, coloane de distilare, amortizoare, rezervoare de stocare , elemente de fixare cu eliberare rapidă și schimbătoare de căldură, air coolers, multiconducte , conducte hairpin, schimbătoare de căldură cu plăci, grinzi pentru air cooler, etc., în funcție de specificațiile clientului și toate standardele internaționale importante, cum ar fi:
ASME VIII, div. 1 e 2, PED 97/23/CE, BS, AD-2000 MERKBLATT , GOST, SELO, SVTI-ASIT, ISPESL-VSR, PD5500, CODAP, EN 13445, API 660/661, norme TEMA.


CERINTE

-capacitatea de a efectua calcule mecanice si termodinamice,cu ajutorul CFD sau FEM.
-experiență de cel puțin trei ani în proiectarea și / sau modelare , in calcul de echipamente și componente descrise mai sus, prin utilizarea de sisteme software, cum ar fi AutoCAD, Unigraphics Nx 6-8, de CODEWARE Comprimare, HTRI, Sf. Ambrozie, etc.
- diploma in inginerie mecanica
-Cunostinte in SW – OFFICE ( Excel, Word, Power Point e MS-Project ecc.)
-Cunoasterea la nivel ridicat a limbii engleze scris /vorbit .
Angajare imediata.
Se accepta doar cv-uri in limba engleza de la persoane din Ploiesti sau jud. Prahova


BENEFICII OFERITE

-Oferta economica va fi direct proportionala cu experienta reala a candidatului
-Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

proiectare industriala pentru instalatii in domeniu petrol&gaze,rafinarii,chimei,petrochimie,energetic,constructii , off shore,on shore