Inginer Calitate

EuroTriade Romania

15-02-2012 | EXPIRA LA 16-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- implicat in lansarea noilor produse sau a modificarilor de produs: PFMEA, dosar PPAP,
- instruieste si evalueaza Inspectorii .
- participa sau conduce activitati de audituri interne aplicabile liniei : audituri de proces, de produs, de livrare, de plan de control.
- asigura legatura cu clientul in ceea ce priveste calitatea produsului furnizat ; raspunde la orice reclamatie sau cerinta a clientului.
- elaboreaza proceduri/instructiuni de lucru necesare activitatii de inspectie/control.


CERINTE

Conditii esentiale: experienta in domeniul automotive, familiar cu fi ISO 14001, ISO TS 16949 / ISO 9001; sa detina certificat de auditor intern ISO TS 16949/ ISO 9001; limba engleza- mediu.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.