Economist (Dep. Financiar Contabilitate) - Rominserv

ROMPETROL GROUP

01-02-2006 | EXPIRA LA 07-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rominserv, member of the Rompetrol Group, is Romania's premier provider of industrial turnkey projects and EPCM solutions, while also active as an industrial equipment vendor.

- operarea documentelor financiar-contabile lunare, justificarea soldurilor si rulajelor in lei si USD la inchiderea de luna;
- intocmirea unor analize financiare, statistice pentru activitatea desfasurata;
- evidenta cheltuielilor si a veniturilor unor proiecte de investitii, intocmirea de cash-flow-uri, raportari periodice pentru acestea.


CERINTE

- Absolvent studii superioare profil economic (preferabil Specializarea Finante - Banci sau Contabilitate);
- Experienta de minimum 3 ani in domeniul financiar - contabil cu responsabilitati in finalizarea situatiilor economice;
- Cunostinte foarte bune de analiza economica si contabilitate (RAS);
- Cunostinte de operare PC (MS Excel, MS Word)- nivel avansat;
- Experienta de lucru cu aplicatii Oracle reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Rompetrol N.V. este cel mai mare grup industrial romanesc privat, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Romania si Europa de Sud-Est. Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare de produse petroliere, cu interese adiacente in explorare, productie si alte servicii pentru industria petroliera cum ar fi foraj, constructii, transporturi, etc. Grupul are peste 7.700 de angajati si a realizat o cifra de afaceri de 1,61 miliarde USD în 2004, urmarind sa devina una dintre cele mai mari companii petroliere integrate din regiune si sa obtina o pozitie puternica in bazinul Marii Negre. Pe baza rezultatelor obtinute, Grupul Rompetrol ar putea deveni, in 2006, prima companie multinationala romaneasca.