Coordonator Mentenanta

Lugera & Makler

21-11-2011 | EXPIRA LA 21-12-2011

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Asigura mentenanta accidentala, preventiva si predictiva pentru echipamentele ( masini , utilaje , echipamente de automatizare, SDV-uri ) din procesul de fabricatie si auxiliare.
Intelege si comunica subordonatilor politicile si procedurile companiei.Asigura respectarea tuturor politicilor, regulilor si procedurilor companiei in aria de responsabilitate.
Stabileste indicatori de performanta pentru aria de responsabilitate si urmareste gradul de atingere a acestora. Dezvolta actiuni pentru imbunatatirea continua a rezultatelor in aria de responsabilitate.
Se asigura ca activitatea de intretinere respecta standardele stabilite in vederea atingerii calitatii produselor si proceselor.
Asigura respectarea reglementarilor legale in vigoare cu privire la Mediu si Sanatate si securitate in munca in cadrul activitatilor din zona de competenta.
Pentru fiecare activitate desfasurata in cadrul ariei de responsabilitate dezvolta direct sau prin delegare standarde de operare/reparatie.
Verifica cu regularitate activitatea subordonatilor pentru a asigura respectarea standardelor in vigoare si a termenelor de realizare a lucrarilor.
Asigura completarea corecta a tuturor documentelor si inregistrarilor aferente activitatii desfasurate.
Controleaza in mod direct modul de desfasurarea activitatii de intretinere a facilitatilor de productie si ia masuri de imbunatatire a indicatorilor de performanta aferenti activitatii.
Participa direct la implementarea sistemului TPM in fabrica.
Dezvolta si implementeaza planul anual de mentenanta preventiva pentru intreaga fabrica.
Asigura suport impreuna cu echipa din subordine, la instalarile de noi echipamente, dezvoltarea de noi proiecte, impreuna cu echipa de proiect.
Asigura organizarea si participarea la instruirile de specialitate cu ocazia instalarii/modificarii de echipamente, precum si intruirile periodice specifice activitatii de intretinere.
Actioneaza constant pentru identificarea cailor de reducere a costurilor curente si reducerea costurilor utilitatilor.
Raspunde de controlul bugetelor alocate.
Monitorizeaza eficienta sistemului de aprovizionare precum si contractele cu furnizorii.
Controleaza si raspunde de gestiunea stocurilor de piese de schimb la nivel de fabrica si asigura mentinerea stocurilor la nivelul necesar reducerii caderilor accidentale. Ia masuri pentru reducerea continua a consumurilor de piese de schimb.
Contoleaza utilizarea substantele periculoase in aria de responsabilitate si asigura folosirea lor in conformitate cu fisa tehnica de securitate.


CERINTE

Absolvent de studii superioare tehnice (preferinta TCM).
Experienta anterioara de mentenanta sau intr-o pozitie similara.
Cunostinte sau experienta in industria auto reprezinta avantaj.
Foarte bune cunostinte de operare computer – pachetul Microsoft Office, baze de date
Cunostinte de limba engleza – nivel mediu/avansat.
Abilitati bune de comunicare.
Atentie la detalii si abilitatea de a desfasura sarcini multiple cu rezultate maxime.
Orientat spre obtinerea de rezultate.
Orientat catre munca in echipa si abilitati de prioritizare a activitatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

...Lugera & Makler, can I help you?

...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young and smart! ...ah, almost forgot: also good-looking!...

This is in a nutshell the Lugera & Makler team in Romania. Like our colleagues in the Netherlands, the Czech Republic, Armenia, Poland and Slovakia, we are a bunch of dedicated, happy people ready to face in a natural, positive and friendly fashion all your challenges... a bunch of people at the service of people, unconditionally!

You will find with Lugera & Makler the most wonderful HR company, long-term commitment, full-time dedication on the job, as well as the most extraordinary parties ever.

Whenever in need of a genuine & devoted long-term partner and friend, call us! ...You will sense the eagerness in our approach to be flexible, highly innovative, sharp, non-traditional, supportive and pro- active...! You will feel we are here for you...!

...Thank you for calling Lugera & Makler! ... and paramount important: THANK YOU FOR BEING THERE WITH US!

Address: 26-28 Stirbei Voda street , Union International Business Center II, 1 floor, Bucharest;
mailto: office@lugera.ro;
Phone: +40 (0)21 3187120, 0800 410 510, 0800 801 001,
Or in Brasov, Ploiesti, Timisoara, Arad, Iasi and Cluj - office@lugera.ro.

In urma furnizarii datelor cu caracter personal, conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea acestora.
Prin inregistrarea acestui curriculum vitae sunteti de acord ca Lugera&Makler sa prelucreze datele cu caracter personal declarate.