CONSULTANT FINANCIAR

Confidential

26-01-2009 | EXPIRA LA 01-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania are o experienta bogata pe piata internationala de asigurari,fiind una dintre cele mai respectate companii din lume,asta datorita serviciilor si oamenilor de calitate care activeaza in aceasta societate.

In momentul de fata compania este intr-o continua ascensiune pe piata din Romania ,dar inca de la inceput a avut un impact puternic asupra a tot ce inseamna asigurari in tara noastra,ea impunandu-se de la inceputul extinderii sale in tara noastra.

Pe intreaga perioada a ultimilor ani financiari,cresterea medie a afacerilor companiei a fost superioara ritmului de crestere al pietei.In acest timp,compania a dovedit,de asemenea, capacitatea de a derula in mod constant o activitate profitabila.
Nu in ultimul rand mentinerea la niveluri superioare a tuturor indicatoriulor care exprima gradul de siguranta financiara ce reprezinta grantia unei cresteri sanatoaser a afacerii.

Diversificarea prograsiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor si adaptarea lor la tendintele cererii au rep.elemente de strategie ce au avut,de asemenea,o contributie importanta la accelerarea dezv. afacerilor companiei.
Astazi portofoliul companiei are o structura elaborata,incluzand o gama larga de produse,capabile sa acopere cererile venite din partea clientilor nostrii.


CERINTE

-Sa fi competitiv,dinamic,prompt,curios si capabil sa lucrezi in echipa si in permanenta dispus sa experimentezi noi solutii.
-Sa ai o mentalitate flexibila si sa fi deschis catre inovatie si schimbare.
-sa vinzi produsele si serviciile companiei;
-sa asiguri service post-vanzare de clientilor ;
-sa recrutezi noi colaboratori .
-Sa participi activ la realizarea target-ului de vanzari al echipei si la atingerea obiectivelor ,respectand politica de vanzari a companiei.


BENEFICII OFERITE

-salariu fix +comision
-bonusuri in functie de performante
-telefon mobil,laptop
-veti avea posibilitatea sa reprezentati una din cele mai importante marci din domeniul asigurarilor
-veti beneficia de programe de pregatire profesioniste
-veti putea miza pe constructia unui portofoliu propriu pe termen lung