CONSILIERI VANZARI - PLOIESTI, MIOVENI, ZALAU, SEBES, TECUCI

ALPHA BANK ROMANIA

10-11-2008 | EXPIRA LA 16-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoanele vizate vor interactiona direct cu clientii, vor deschide si administra conturile acestora, vor analiza si administra credite persoane fizice si vor asigura informarea asupra produselor Alpha Bank; ei/ele vor promova produsele si serviciile Alpha Bank, vor efectua operatiuni de schimb valutar si vor analiza si administra solicitarile clientilor pentru emiterea cardurilor. Totodata, persoanele vizate vor procesa platile interne si externe, in lei si valuta, in si din conturile clientilor sau vor realiza operatiuni de retragere/ eliberare numerar (lei si valuta) si operatiuni cu numerar de tipul ‘’transfer rapid de fonduri’’.


CERINTE

- Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic;
- Experienta bancara in activitatile de analiza si administrare a creditelor (segmentul persoane fizice), in deschiderea si administrarea conturilor si in efectuarea operatiunilor de procesare a platilor sau a celor de retragere/ eliberare numerar (lei si valuta);
- Cunostinte de limba engleza, scris si vorbit;
- Orientare spre clienti si rezolvarea intr-o maniera prompta si profesionista a solicitarilor venite din partea acestora;
- Abilitati excelente de comunicare si relationare interpersonala;
- Abilitati relevante de vanzare si negociere;
- Dinamism si flexibilitate, entuziasm, initiativa si atitudine pro-activa.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA, prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.