AREA SALES SUPERVISOR - ZONA DAMBOVITA SI PRAHOVA

TRD TNUVA ROMANIA DAIRIES SRL

28-08-2008 | EXPIRA LA 03-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

In derularea raporturilor de munca, titularului de post ii revin cel putin urmatoarele atributiuni, sarcini, responsabilitati:

Implementarea planurilor de executie a pietei, monitorizarea sarcinilor.

Responsabilitati principale:
-Responsabil pentru implementarea eficienta si la timp a planurilor executiei de piata ¿n conformitate cu obiectivele, pe zona alocata.
-Planifica zilnic/saptamanal/lunar rutele reprezentantilor de vanzari, se asigura ca fiecare reprezentant si-a ¿nsusit targetul individual si verifica modul de ¿ndeplinire de catre reprezentanti a obiectivelor stabilite.
-Planifica zilnic/saptamanal/lunar: volume de vanzari, volume pentru distribuitori, materiale POS, investitii (vitrine frigorifice etc.), activitati de trade marketing (inclusiv oferte promotionale).
-Conduce impreuna cu Directorul de Vanzari a distribuitorului sedinte saptamanale cu reprezentantii de vanzari, cu urmatoarea agenda:
- Rezultate obtinute versus plan;
- Rapoarte saptamanale ale reprezentantilor de vanzari;
- Stabilirea obiectivelor;
- Analizarea activitatii concurentei;
- Evaluarea performantei distribuitorilor (puncte slabe);
Particularitati.
-La sfarsitul zilei de lucru, verifica rapoartele zilnice de vanzari sau orice alt raport care reflecta activitatea zilnica a reprezentantilor si ia masuri pentru corectarea neregulilor.
-Evalueaza zilnic locatii ale reprezentantilor de vanzari urmarind activitatea si introducerea datelor ¿n sistemul agreat precum si raportarea lor catre Area Sales Manager.
-Intervine imediat pentru corectarea situatiilor necorespunzatoare, ca urmare a controlului activitatii reprezentantilor de vanzari
-Centralizeaza rapoartele saptamanale ¿ntocmite de reprezentantii de vanzari si le expediaza Area Sales Manager-ului
-Colaboreaza cu directorul de vanzari a distribuitorilor pentru monitorizarea atingerii obiectivelor.
-Mentine contact personal cu clientii importanti si imbunatateste permanent aceste relatii.
-Faciliteaza transmiterea informatiilor de orice fel si a dispozitiilor de lucru de la Area Sales Manager catre reprezentantii de vanzari, ¿n asa fel ¿ncat acestia sa fie la curent cu evolutia pietei din aria de care raspunde, cu obiectivele si planurile de actiune stabilite.
-Asigura continuitatea dezvoltarii metodelor si tehnicilor de vanzare si contribuie la transferul celor mai bune practici utilizate ¿n zona de reprezentantii de vanzari, practici confirmate de rezultate.
-Este responsabil pentru detinerea de cunostinte/informatii actualizate cu privire la produsele pe care le vinde (caracteristici, avantaje, beneficii, conditii contractuale, promotii, stoc de magazie etc).

Colaborarea cu distribuitorii, clientii
-Mentine si actualizeaza bazele de date aferente ariei de care raspunde pentru actualizarea continua a bazei de date:
- Volumul vanzarilor pe distribuitor (zilnic, lunar, anul curent comparativ cu perioada similara a anului precedent si cu planul).
- Volumul vanzarilor pe judet
- Volumul vanzarilor pe zona
- Investitii: vitrine frigorifice, inclusiv analiza performantei locatiilor comparativ cu contractele.
-Evalueaza performantele reprezentanilor de vanzari ai distribuitorilor si situatia pietei ¿n zonele neacoperite de forta de vanzari .
-Se asigura ca locatiile clientilor locali, sunt identificate si clasificate conform cu clasificarile standard ale Companiei .
-Intelege si interpreteaza date esentiale despre piata si consumatori pentru a folosi aceste informatii si rezultate la dezvoltarea afacerii.
-Permanent va avea o atitudine respectuoasa fata de client, va lua act de toate observatiile clientului si le va comunica sefului ierarhic, ¿si va supraveghea limbajul si conduita fata de orice persoane cu care intra ¿n contact, pe toata perioada desfasurarii activitatii, si va avea un comportament civilizat si tinuta decenta in relatiile cu clientii, colegii de serviciu, terti.


CERINTE

-Experienta in vanzari minim 3 ani-preferabil F.M.C.G. si multinationala
-Abilitati de negociere si comunicare/relationare
-Persoana motivata, dinamica, atitudine proactiva, orientat catre rezultate
-Spirit de echipa
-Rezistenta la stres
-Minim studii liceale
-Permis conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Oferim un pachet atractiv, posibilitatea de dezvoltare, instruire.

Numai candidatii selectati vor fi chemati la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Fabrica de produse lactate locata in Popesti Leordeni