Agent de Publicitate

Federatia ONG Prahova

01-12-2010 | EXPIRA LA 07-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentii de publicitate vor avea misiunea de a identifica parteneri pentru programul "Promovam Prahova". Principalul beneficiu va fi reprezentat de procentul de 25% din incasarile facute prin contractarea partenerilor programului. Cei mai buni agenti vor beneficia de un contract de munca incheiat dupa o perioada de proba de trei luni, formare profesionala gratuita, facilitarea accesului in proiectele derulate de federatie, precum si alte avantaje create prin acest program.
Practic, serviciul de promovare a partenerilor este unul deosebit, ce se bazeaza pe pricipiile fundamentale ale mediului ONG:Participare, Voluntariat, Non - Profit, Interes general, Transparentă.


CERINTE

Dornic de castig, cu putere de convingere, motivat pentru o cariera in domeniul non-profit, cunoscator al mediului economic, cunoscator al judetului Prahova in conformitate cu seciunile portalului


BENEFICII OFERITE

Cei mai buni agenti vor beneficia de un contract de munca incheiat dupa o perioada de proba de trei luni, formare profesionala gratuita, facilitarea accesului in proiectele derulate de federatie, precum si alte avantaje create prin acest program.


DESCRIEREA FIRMEI

Federatia Organizatiilor Non-Guvernamentale din judetul Prahova a fost infiintata in anul 2006 si reprezinta libera asociere a ONG-urilor din judetul Prahova .

Federatia are drept scop coeziunea, sustinerea, promovarea, apararea, intarirea, dezvoltarea societatii civile si reprezentarea intereselor membrilor sai in relatiile cu terti.

Dintre obiective mentionam:

- desfasurarea de programe de dezvoltare comunitara care sa contribuie la cresterea participarii civice.
- promovarea valorilor culturale.
- propunerea si dezvoltarea de strategii de colaborare pe termen lung intre autoritati, ONG-uri si alti parteneri;